SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Kåre Ingebrigtsen lukket treningen før kampen mot Molde og overrasket nok en del da både Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund dukket opp i lagoppstillingen.
Utfallet ble at Rosenborg presterte sesongbeste og i ettertid ble RBK-treneren hyllet for den lille genistreken.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal ser ingen grunn til at man skal gjøre noen endringer når Rosenborg på mandag møter Bodø/Glimt, verken med kombinasjonen Søderlund-Bendtner eller på laget ellers.
I Eurosports vodcast forklarer han det på følgende måte:
– Jeg er ganske sikker på at de gjør de i Bodø på mandag. Det blir i utgangspunktet ikke noen endringer uten at det er skader eller noe spesielt som skjer. De kommer nok til å stille med den samme elleveren, mener Rekdal.
  • Bør Søderlund eller Bendtner inn på ditt Fantasy Eliteserien-lag? Sjekk her!

Forventer målfarlig Bendtner

Seieren var utrolig nok Rosenborgs første denne sesongen. Det gjør at avstanden opp til Molde er på fire poeng før den femte runden.
– Vi må se an dette over litt lengre tid. Det var en veldig gavepakke for Rosenborg at Molde kom. Molde hadde ni poeng og er en rival. Rosenborg var under et voldsomt press, men de ville nok ikke innrømme det selv, sier Rekdal.
– Rosenborg har våknet til live, så får vi se om de klarer å gjenskape dette her. Jeg tror Bendtner kommer til å spille til venstre og Søderlund spiss i Bodø på mandag.
Eurosports fotballkommentator Asbjørn Myhre støtter seg til Rekdal konklusjon. Han er klar på at Bendtner kan være svært målfarlig selv fra en kantposisjon.
– Det var fornuftig mot Molde, og det virker fornuftig når du har Vegard Eggen Hedenstad, Mike Jensen og Pål André Helland – alle med gode innleggsføtter. Bendtner er flink til å «henge» på bakerste stolpe. Det virker ikke dumt med en Bendtner som kan skjære inn fra venstre, sier Myhre.
Dermed forventer Eurosports duo at følgende igjen starter for Rosenborg:
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen, Anders Konradsen - Pål André Helland, Alexander Søderlund, Nicklas Bendtner.
Oppgjøret vises på Eurosport Player og MAX kl. 19.00 på mandag.
Kos deg med vodcasten i sin helhet her:
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49