Populære sporter
All sport
Vis alt

Slaktes etter å ha misbrukt enorm målsjanse – så scoret Vålerenga

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 26/05/2018 klokken 20:36 GMT+2

Det ble et vanvittig overtidsdrama i kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm. Nok til at VIFs redningsmann feiret på seg neseblod.

Kjempesjanse

Foto: Eurosport

Drøye fire minutter på overtid, på stillingen 0-0, i kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm kom bortelagets Ifeanyi Matthew opp mot hjemmelagets mål med to spillere foran seg.
Inne foran boksen kom to lagkamerater og så godt som alene med VIF-keeperen. Men LSK-spilleren valgte å ta sjansen selv og sendte ballen utenfor mål i et tafatt forsøk.
– Hva i alle dager? Det er en forferdelig avgjørelse, kommenterte Kenneth Fredheim.
– Det er et sjokkerende valg. Det må være det at han ikke så ham. Det finnes ikke noen annen forklaring enn det. Han skal se opp og spille til ham. Han hadde en hel banehalvdel for seg selv. En større sjanse til å vinne kampen får du ikke, legger Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal til.

Avgjorte på overtid

Bare 30 sekunder senere, og med tre sekunder igjen av overtiden, falt ballen foran Bård Finne inne foran Lillestrøms mål. Finne klinket til og sikret tre poeng for Oslo-laget i rivaloppgjøret.
– Det er helt sinnsykt, fy...fytti for en kamp, sier Ronny Deila til Eurosport etter kampen.
– Jeg er stolt av guttene, de står på helt til siste slutt. Vi sliter i andre omgang med å få flyttet ballen nok, men gir oss aldri. Bård Finne kommer inn og gjør et kjempe-innhopp. Det er lagmoral, innbyttere skal gjøre akkurat det der. Det er glimrende, og i disse omstendighetene. Det betyr så mye, legger Deila til.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge

Feiret på seg neseblod

Hovedpersonen selv fikk nærmest hele laget over seg da han satte inn det avgjørende målet.
– Det ble en vill feiring. Jeg kjenner at det noe neseblod. Det er helt sinnsykt deilig. Jeg klarer ikke å beskrive det. Det er helt vilt. Det er andre hjemmederbyet der jeg scorer. Stemningen er den beste vi har hatt på stadion her. Du merker det på hele laget. Jeg ble omringet av hele laget og benken, sier Finne til Eurosport.
Vålerenga er med disse tre poengene oppe på 21 poeng. Med en kamp mer spilt ligger de nå på en fjerdeplass, mens Lillestrøm blir liggende på 11.plass.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame