Søndagens kamp mot Strømsgodset ble nok et tap for Sarpsborg 08, som er det sjette strake tapet i Eliteserien. Sarpsborg 08-trener Geir Bakke fortalte etter kampen at det er noe han ikke har opplevd før.
– Jeg har aldri vært med på det før og det er det sikkert ikke så mange av disse guttene som har heller. Vi har håndtert mye og da må vi håndtere det her også. Det finnes ingen snarvei, vi må bare jobbe oss ut av det og ha en enorm tydelighet i budskapet i forhold til hvordan vi skal gjøre det, så må vi klare å gjennomføre det, sa Bakke etter kampen.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Han var ikke fornøyd med 1-0-tapet mot Godset og var ikke nådig i kritikken av eget lag.
– Det er så mange misforståelser at det er vanskelig å telle opp og vi agerer så rart i mange situasjoner. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg vet ikke hvorfor det blir sånn heller. Det er på en måte et litt bunnpunkt, håper jeg og tror, så får vi jobbe derfra og snu det. Nå må vi ha en skikkelig evaluering, sa han.
Se intervjuet med Geir Bakke og Patrick Mortensen her (saken fortsetter under videoen):

– Jeg er så skuffet

Etter tapet mot Godset betyr det at Sarpsborg ligger på en åttendeplass med 32 poeng etter 24 serierunder. Også Patrick Mortensen var skuffet etter søndagens tap.
– Jeg synes ikke det er det beste Strømsgodset-laget vi har møtt, så det er vår egen feil. Det er så mange dumme misforståelser, dumme balltap og dumme frispark vi lager. De siste pasningene er for upresise, det er tungt, jeg vet ikke hva jeg skal si, sa Mortensen etter kampen.
– Vi må hjem å jobbe med det, så må vi ha en alvorlig prat. Det er første gang for meg her, når det går så dårlig. Jeg er så skuffet, la han til.
Neste kamp i Eliteserien er mot Start søndag 7. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se høydepunktene fra kampen her:

Sarpsborg gikk på sjette strake Eliteserie-tap

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43