DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no): Tokmac Nguen har vært en av de mer toneangivende spillerne på et Strømsgodset som har levert langt under pari denne sesongen. I den viktige bortekampen mot Sandefjord måtte han se første omgang fra benken.
– Det var jo ikke en god førsteomgang, så jeg ville gjerne vært utpå der og bidratt. Det sier en tydelig skuffet Tokmac til Eurosport etter tapet for Sandefjord.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Var dagens laguttak feil?
Det må du spørre BP (Bjørn Petter Ingebretsen red.anm.).
Også Eurosports kommentator Kenneth Fredheim, og ekspertkommentator Thomas Myhre syntes det var underlig at Tokmac ikke ble foretrukket fra start.
– I etterpåklokskapens presise ånd; litt underlig at Tokmac startet på benken, sa Eurosports kommentator Kenneth Fredheim midtveis i andre omgang.
– Godset har sett ut som ett annet lag med Tokmac på banen i andre omgang. Han har funnet de rette posisjonene. Tempoet i pasningsspillet til Godset har gått opp, og de virker langt langt farligere, fulgte Thomas Myhre opp med.
Strømsgodset trener, BP Ingebretsen, ville stilt med samme startellever igjen.
– Det ble mer rom etter hvert. Det var en del av planen at Tokmac skulle komme inn, og han fikk mer rom enn det Pelle (Amahl Pellegrino red.anm.) fikk i første omgang. Men jeg ville ikke gjort noe annet akkurat nå nei, sier Bjørn Petter Ingebretsen etter kampen.
Med fire serierunder igjen ligger Strømsgodset farlig nære å rykke ned.

Sandefjord tok sesongens tredje seier

Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00