Populære sporter
All sport
Vis alt

Skuffet Tokmac etter å ha blitt benket

Oppdatert 20/10/2018 klokken 21:07 GMT+2

En av Strømsgodsets bedre spillere denne sesongen, Tokmac Nguen, fikk ikke tillit fra start da Godset tapte. Treneren ville gjort det samme igjen.

Tokmac Nguen

Foto: Scanpix

DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no): Tokmac Nguen har vært en av de mer toneangivende spillerne på et Strømsgodset som har levert langt under pari denne sesongen. I den viktige bortekampen mot Sandefjord måtte han se første omgang fra benken.
– Det var jo ikke en god førsteomgang, så jeg ville gjerne vært utpå der og bidratt. Det sier en tydelig skuffet Tokmac til Eurosport etter tapet for Sandefjord.
– Var dagens laguttak feil?
Det må du spørre BP (Bjørn Petter Ingebretsen red.anm.).
Også Eurosports kommentator Kenneth Fredheim, og ekspertkommentator Thomas Myhre syntes det var underlig at Tokmac ikke ble foretrukket fra start.
– I etterpåklokskapens presise ånd; litt underlig at Tokmac startet på benken, sa Eurosports kommentator Kenneth Fredheim midtveis i andre omgang.
– Godset har sett ut som ett annet lag med Tokmac på banen i andre omgang. Han har funnet de rette posisjonene. Tempoet i pasningsspillet til Godset har gått opp, og de virker langt langt farligere, fulgte Thomas Myhre opp med.
Strømsgodset trener, BP Ingebretsen, ville stilt med samme startellever igjen.
– Det ble mer rom etter hvert. Det var en del av planen at Tokmac skulle komme inn, og han fikk mer rom enn det Pelle (Amahl Pellegrino red.anm.) fikk i første omgang. Men jeg ville ikke gjort noe annet akkurat nå nei, sier Bjørn Petter Ingebretsen etter kampen.
Med fire serierunder igjen ligger Strømsgodset farlig nære å rykke ned.
picture

Sandefjord tok sesongens tredje seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame