• Se Bodø/Glimt - Lillestrøm søndag 11. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Etter at korsbåndet til nysignering Endre Kupen røk, har Bodø/Glimt vært på jakt etter en ny spiss. Det bekreftet trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no for en uke siden.
Ifølge Bergensavisen skal Åsanes Geir André Herrem være høyaktuell og gultrøyene skal ha kommet med et bud på en halv million kroner.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
11 TIMER SIDEN
Dette budet skal klubben har avslått og nå kan drømmen om Eliteserie-ryke for 30-åringen, som scoret 11 mål på 27 kamper i OBOS-ligaen i fjor, om ikke Glimt høyner budet.
Før jul forlenget han kontrakten med klubben. Partene skal da ha inngått en muntlig avtale om at de ikke skulle være vanskelig om en klubb fra høyere nivå kom på banen. Spissen er derfor svært skuffet og mener han er prissatt for høyt.
– Jeg er ikke særlig fornøyd, akkurat. Jeg har gitt klar beskjed til Trond om at jeg vil til Bodø. Etter alt jeg har gjort for Åsane, så synes jeg at jeg fortjener denne overgangen, sier Herrem til BA.
Sportssjef i Åsane, Trond Bjørdal, forstår at spissen er skuffet, men poengterer at Glimt ikke er i nærheten av å innfri markedsverdien hans, kun tre uker før seriestart i OBOS-ligaen.
– Vi sa vi skulle være løsningsorienterte om Eliteserie-klubber kom på banen, men det har ikke Bodø/Glimt med sine bud gitt oss mulighet til, forteller Bjørdal til BA.
  • Se Bodø/Glimt - Lillestrøm søndag 11. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
I GÅR PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11