Det er avisen Nordlys som melder dette tirsdag.
Tromsø har måttet se spillere som Thomas Lehne Olsen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Aron Sigurdarson og Ulrik Yttergård Jensen forlate klubben den siste tiden.
Nå ser de til Brann og Bergen for å skaffe påfyll til stallen før seriestart om noen uker.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
– Vi er interessert i Skaanes. Det er en spiller vi anser som interessant for oss, men det ligger noen utfordringer der i det at han fortsatt er under kontrakt, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen til Nordlys.
22-åringens kontrakt med Brann går ut etter 2018-sesongen.

Flere aktuelle

I tillegg til midtbanespilleren skal Troms-klubben også ha forhørt seg om muligheten for å hente Gilli Rolantsson fra samme klubb, melder avisen.
25-åringen fra Færøyene kan spille både back, vingback og kant.
Ifølge Nordlys ytret spilleren et ønske om å få terminert sin kontrakt med Brann, uten å få gehør. Han skal heller ikke være interessert i å forlenge sin kontrakt med Bergen-klubben. Brann har ti utlendinger i sin stall, mens man kun kan registrere ni. De skal likevel ikke være interessert i å la Rolantsson gå.
Også hans kontrakt går ut ved endt sesong.

Tilbudt Marengo

Kontakten de to klubbene mellom skal ikke stoppe med Skaanes og Rolantsson. Brann skal ha tilbudt sine konkurrenter i nord å hente nederlenderen Ludcinio Marengo.
Overgangsvinduet i Norge stenger 4. april. Mye tyder på at disse klubbene kommer til å holde tett kontakt i de neste ukene.
Verken Branns sportssjef Rune Soltvedt eller Tromsøs Svein-Morten Johansen har foreløpig svart på Eurosport.nos henvendelser tirsdag.
Slik vurderer Eurosport-ekspertene Branns muligheter de første serierundene.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01