Til avisen sier Brann-trener Lars Arne Nilsen at han vurderer å legge om formasjonen før søndagens hjemmekamp mot Molde.
Ruben Kristiansen var med på lørdagens trening, men er ifølge BA usikker til kampen. Gilli Rólantsson stod over treningen på grunn av lysken.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
11 TIMER SIDEN
– Det skjedde på fredagens trening. Jeg var litt stiv før treningen, fikk ballen og fikk en slags strekk. Forhåpentligvis er det ikke så ille, sier Rólantsson til avisen.
Han forteller videre at han ikke vet om han blir klar for Molde-kampen.
Hvis både Kristiansen og Rólantsson er ute, i tillegg til Taijo Teniste som har vært ute med skade over lengre tid, kan dette føre til at Lars Arne Nilsen må legge om til en 3-5-2 formasjon.

Ute i lengre tid

Etter at Teniste krasjet med Kasper Skaanes i kampen mot Start tidligere i år, ble det klart at backen var ute i lengre tid. Estlenderen ble kjørt rett til sykehus etter å ha landet svært stygt etter duellen, hvor det ble påvist brudd i arm og ryggen.
– Det er klart jeg var redd. Jeg kjente at noe smalt i ryggen, og visste at noe var galt, uten at jeg visste hva. Det var ingen god følelse, sa han til Eurosport.no noen dager etter kampen.
Brann-backen, som har spilt hver eneste kamp denne sesongen, fortalte da at han ikke visste når han ville være tilbake igjen.
– Det er vanskelig å vite når jeg er tilbake, jeg må venter på noen resultater. Men jeg var heldig, alt tatt i betraktning, sa han.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38