Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadetrøbbel i Brann – ferskingen klar for å ofre alt for fansen

Oppdatert 11/04/2018 klokken 15:25 GMT+2

Brann-trener Lars Arne Nilsen er usikker på hvem som skal spille spiss i søndagens bortekamp mot Sarpsborg 08, og åpner samtidig for å slippe til en annen supporteryndling.

Kjelsrud Johansen

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Steffen Lie Skåleviks ankeltrøbbel vil ikke gi seg.
Søndag måtte Brann-spissen takke for seg før timen var spilt, og haltet i garderoben med en svær ispose rundt foten.
Tre dager senere sliter Skålevik fortsatt med smerter, og kunne ikke gjennomføre vanlig trening onsdag. Dermed står søndagens toppkamp mot Sarpsborg 08 i fare.
– Jeg kunne ikke trene i dag, men skal prøve meg i morgen, sier Skålevik til Eurosport.no, men understreker at han er usikker på om det blir mulig å spille kamp søndag.
Om Skålevik ikke blir klar til kampstart, står nyinnkjøpte Henrik Kjelsrud Johansen klar for å få sin debut fra start i Brann-drakten.
– Jeg er klar. Jeg synes jeg gjorde et godt innhopp sist, sier en offensiv Kjelsrud Johansen.
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Vil ofre alt

Brann-trener Lars Arne Nilsen vil se an Skåleviks utvikling inn mot helgen, og ønsker ikke å gi Brann-fansen noen lovnader om hvem som starter på topp når hjemmesterke Sarpsborg 08 står på andre banehalvdel.
– Jeg vet ikke helt hva som er status på Skålevik og Kjelsrud Johansen har også kjent litt på noe, men jeg har sagt til de at de må stå 90 minutter til sammen, enten det blir Skålevik eller Kjelsrud Johansen som starter, sier Nilsen.
Hvis Kjelsrud Johansen får tillit fra start, er spissen klar på hva han vil tilføre laget.
– Hvis Tanio Teniste fortsetter å slå så gode innlegg som mot Kristiansund, så skal det bli scoring på meg og seier for Brann, sier mannen som tok turen til Bergen fra erkerival Vålerenga foran årets sesong.
– Vi har sett deg komme dundrende inn i feltet før og ofre det som er i jakten på scoring. Er det det Brann-fansen får se søndag også?
– Ja, det er en slik spiller jeg er. Jeg er klar for å ofre alt for å score mål, sier Kjelsrud Johansen.

Åpner for Braaten-retur

En annen mann som har slitt mye med skader i Bergen er Daniel Braaten. Etter å ha herjet i rødt på vårsesongen, forsvant 35-åringen oftere og oftere ut av troppen på høsten. Denne sesongen har han ennå til gode å være innvolvert i kamp. Men for de som savner Braaten, har Lars Arne Nilsen godt nytt.
– Han blir bedre og bedre for hver dag. Nå har han kommet seg ut på gresset i trening også, så han nærmer seg.
– Kan han være aktuell allerede til søndag?
– Vi får se. Det er noen dager til, men han er i fremgang og kan være aktuelt. Vi får se hvordan det blir de nærmeste dagene, smiler Nilsen lurt.
PS! Ruben Kristiansen trente alternativt i dag, sliter med lysken. Men blir trolig klar til søndagens viktige kamp mot Sarpsborg 08.
picture

Overtidsmål sikret Brann tre poeng i blodig affære

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame