Forrige onsdag skadet midtbanespilleren seg under en teambuilding-sekvens. Tabelljumboen arrangerte en femkamp bestående av kule, spyd, høyde og 400-meter. Det var på den sistnevnte øvelsen at det skar seg for 34-åringen.
– Jeg skulle sette inn et taktomslag på de siste 100 meterne. Da satt det seg en strekk i leggen, sier Mjelde til Eurosport.no.
  • Se Sandefjord - Haugesund på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2 søndag kl. 18.00!
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02

Alternativ trening

Bergenseren ligger på behandlingsbenken da han plukker opp telefonen.
– Denne uken har jeg måttet sykle og trene alternativt. Nå har jeg akkuratt fått noen nåler i rumpen, sier han, og gliser.
Sandefjord møter Haugesund på hjemmebane søndag, men må altså klare seg uten den rutinerte spilleren. Vestfold-laget har tapt syv strake seriekamper og bare scoret ett mål i løpet av de samme kampene. Etter 12 seriekamper står de med fem poeng. Dermed har de seks poeng opp til Lillestrøm på trygg plass.

Blide fjes

– Jeg mister helgens kamp. Det er selvsagt surt, for laget trenger å få så mye med seg som mulig i denne perioden. Men jeg er trygg på å være klar til neste seriekamp igjen.
Da møter de Bodø/Glimt på bortebane.
Hvalfangerne ansatte ny hovedtrener i Martí Cifuentes torsdag. Mjelde synes det er leit at han ikke har fått vært med på lagets siste treningsøkter for å lære den nye treneren å kjenne.
– Jeg har ikke vært med på noen økter sammen med laget på grunn av skaden. Men alle på laget kommer fra trening med blide fjes. Det er veldig kjedelig for meg gå ikke kunne delta og lære den nye treneren å kjenne, sier Mjelde.
  • Se Sandefjord - Haugesund på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2søndag kl. 18.00!
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26