• Se Odd - Vålerenga lørdag 22. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder Vålerenga på sin hjemmeside onsdag.
Det var bare kort tid i inn i andre omgang i kampen mot Rosenborg at Enar Jääger fikk en smell og ble liggende på bakken. Han ble hjulpet av banen og gikk inn i garderoben med hendene foran ansiktet.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Se situasjonen nederst i saken!
– Det så ikke bra ut for Vålerengas midtstopper. Det skjer et eller annet med kneet hans er jeg redd for, sa Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud om skaden.
– Han har vært så skadeplaget de siste sesongene og har vel slitt med korsbåndsskader. Han har slitt med en rekke alvorlige skader, la Eurosports kommentator Kenneth Fredheim til.
I følge Vålerenga tok Jääger MR-bilder mandag og det ble i dag konstantert at han er ute med nok en korsbåndsskade.
Også Peter Godly Michael er ute på grunn av en alvorlig kneskade. Han ble operert mandag.
– Dessverre viser undersøkelser at to av våre spillere har pådratt seg alvorlige kneskader. Både Enar og Peter har fått påvist avrevet fremre korsbånd i kneet. Begge står foran omfattende operasjoner med påfølgende lang rehabilitering. De vil få all mulig støtte fra Vålerengas medisinske apparat i tiden som kommer, sier Rosenlund til VIF.
Mohammed Abu tråkket også over i kampen mot Rosenborg, men onsdag sa VIFs sportslige leder Jørgen Ingebrigtsen at han håper å se Abu klar til helgens kamp.
Vålerenga ligger på sjetteplass etter 22 serierunder med 33 poeng. Neste kamp er mot Odd lørdag 22. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se situasjonen med Jääger fra kampen mot Rosenborg her:
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05