VALLE (Eurosport.no):
I skapet på soverommet har Fitim Azemi en litt spesiell gjenstand. Den har han tatt vare på etter operasjonen han gjennomgikk i mai.
– Det er den lille benbiten som lå løst i ankelen min, og den har jeg hjemme. Bare en påminnelse om at små ting kan være helt forjævlig, sier spissen til Eurosport.no.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Den ser vel ut som en beinbit. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare den. De fleste har vel sett en beinbit. Og så er det noe brusk som ligger rundt den. Vet ikke hva det er for noe jeg. Noe guffe.

Azemis private bilde

Foto: Other Agency

– Spurte du om å få beholde den, eller hvordan tok den turen hjem til deg?
– Jeg spurte om jeg kunne få beholde den, og det sa de jeg skulle jeg få lov til. Men dama synes ikke at det er veldig fint at den ligger der, men det er en påminnelse for meg da. Og hun skjønte at jeg ville ta vare på den.
Se intervjuet med Azemi her:

– Kroppen kjennes bra

Tre uker etter operasjonen var Azemi tilbake på treningsfeltet. Til Eurosport.no forteller den tidligere Bodø/Glimt-spilleren at det er godt å igjen spille fotball.
– Det er deilig. Nå er jeg endelig kvitt smårusket som har gått rundt og holdt meg ute fra fotballen lenge. Så det er godt å få det unna.
Oslo-mannen har slitt med skader i årets sesong, og spilletiden har dermed latt vente på seg. Nå føler han seg klar igjen.
– Kroppen kjennes bra. Det eneste tror jeg er kampformen. Det er det eneste. Men nå har jeg fått spille litt på B-laget, og spilte jo 45 mot Ranheim i treningsmatch her. Og så spilte jeg 75 mot Bryne i 2. divisjon. Så jeg har fått litt matching, og holdt ut i alle øktene på treningen.
Ronny Deilas mannskap ligger på niendeplass i Eliteserien. Klubbens neste oppgjør er på bortebane mot Haugesund.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05