Tromsø-kapteinen fikk 5 på børsen av lokalavisen iTromsø etter søndagens treningskamp mot Bodø/Glimt som endte 3-3.
Avisen begrunnet vurderingen med at prestasjonen hans var «litt både og». For selv om han noterte seg for en fin scoring da han sendte «Gutan» opp i 2-0, burde han ifølge avisen «tatt mer ansvar i egen boks i forbindelse med Glimts tre scoringer».
Til det svarte Wangberg følgende: «Mulig jeg burde tatt mer ansvar i boksen. Ikke lett når man blir tatt av banen etter 60 minutter på stillingen 3-0 til TIL.»
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
27-åringen var altså ikke på banen ved noen av Glimts scoringer. Flere har allerede hyllet TIL-kapteinens svar, som etter få timer har blitt re-tweetet over 80 ganger og fått over 800 likes.
Journalisten som stod bak vurderingen har også beklaget med glimt i øyet.
Det er andre gang Wangberg sender et stikk til en lokalavis på Twitter i løpet av kort tid. Lørdag var det Nordlys som fikk høre det etter å ha meldt at Wangberg hadde vært på vei til Kristiansand i forbindelse med en potensiell overgang til Start helgen i forveien.
«Nei, Nordlys. Jeg var ikke i Kristiansand forrige helg. Ei heller på flyet dit. Ble for øvrig observert i Bukta av pålitelige kilder», svarte midtstopperen.
Bukta er en musikkfestival som gikk av stabelen i Tromsø helgen 18-20 juli.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58