Bodø/Glimt - Odd: 1-1 (1-1)
Bodø/Glimt kom til flere store muligheter til å sikre seieren til hjemmelaget, men sløseri førte til poengdeling på Aspmyra Stadion.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Spillere på begge lag sa det var greit å få med seg ett poeng etter en nokså jevn kamp, men skulle naturligvis ha likt å få med seg full pott.
– VI trenger mer enn ett poeng for tiden. Det er en tett og jevn kamp, og vi er sultne etter tre poeng. Dessverre for vi ikke det i dag heller, sier Odd sin målscorer, Espen Ruud, til Eurosport etter kampen.
Hjemmelaget sin målscorer var ikke fornøyd med kun ett poeng.
– Det er vel egentlig ingen av lagene som tar skikkelig tak i kampen. Det er sikkert et greit resultat, men vi skulle så gjerne hatt tre. Vi håpet på tre poeng, og vi skulle egentlig ut og ta det.
Se høydepunktene fra kampen (saken fortsetter etter videoen):

Se høydepunktene fra Bodø/Glimt - Odd: Frisparkperle sikret Odd-poeng

Perlescoring

Frem til kampens først scoring kom etter rundt 20 minutter spilt, var det ingen av lagene som kom til de store mulighetene foran mål.
Amor Layouni klinket til, og ballen ble snappet opp av Kristian Farseth Opseth som vippet den inn i Odds bur. 1-0 til gjestene.
Minutter senere fikk gjestene frispark utenfor 16-meteren, og den muligheten lot ikke Espen Ruud gå fra seg. Mannen som også scoret i hjemmekampen mot bodøværingene snek ballen forbi muren, og plasserte den trygt opp i høyre hjørne.
Lagene gikk til pause med en scoring hver.
Les også: RBK-debutanten imponerte Eurosports ekspert

Sjansesløseri

Omgangens første store sjanse stod Bodø Glimts Philip Zinckernagel for, men vinkelen ble for skrå og ballen ligg langt over tverrliggeren. Fem minutter før slutt skjøt Zinckernagel nok en gang like utenfor mål.
Hjemmelaget kom til en rekke store sjanser i andre omgang, men klarte ikke å produsere mål av sjansene. Kampen endte dermed 1 - 1.
Oppgjøret på Aspmyra var den siste kampen i den 19. serierunden i Eliteserien. Brann ligger fortsatt på topp foran Rosenborg og Haugesund. Bodø/Glimt ligger på 12. plass, og Odd følger tre poeng bak på 10. plass.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54