Det melder klubben på sin nettside torsdag.
Felipe Carvalho valgte torsdag å signere en ny treårskontrakt med Vålerenga som varer ut juli 2021.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi er meget fornøyde med å få Felipe med på laget de neste tre årene. Når vi først signerte han i desember visste vi at dersom det langvarige skadeavbrekket ikke hadde satt han for langt tilbake ville vi få en veldig god spiller. Nå skal Felipe selv, det fysiske apparatet og trenerapparatet for øvrig ha masse ros for den jobben som har blitt gjort så langt med å få på plass det fysiske i perioden som har vært, og så skal vi sammen utvikle Felipe til å bli en enda bedre spiller for Vålerenga i fremtiden, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettside.

Arsenal-interesse

Det skal ha vært flere klubber som var interessert i 24-åringen og etter hva Eurosport.no erfarte var Arsenal representert på Intility Arena for å følge med på uruguayaneren under kampen mot Bodø/Glimt.
– Det er fantastisk. Jeg skal fortsette å gjøre det jeg gjør, og fortsette å jobbe mot et høyt nivå. Jeg ser frem til å komme i bedre form, få bedre teknikk og bli bedre defensivt, sa Carvalho til Eurosport da han fikk vite hvem som fulgte ham fra tribunen.
Carvalhos agent Terje Liverød avslørte ovenfor Eurosport forrige uke at de var i dialog med Vålerenga om spillerens fremtid.
– Vålerenga jobber veldig godt med han. De har jobbet veldig bra med han fysisk og har et bra trenerapparat. Alle omstendighetene har vært meget bra. Bedre enn det jeg forventet, sa Liverød til Eurosport.no
Saken fortsetter under videoen:
Carvalho kom fra Malmö og signerte en ettårskontrakt med VIF i slutten av 2017. Til tross for at han har vært ute med skade har han vært i startelleveren i ti av 15 kamper så langt i sesongen.
Vålerenga ligger på en åttendeplass med 23 poeng etter nesten halvspilt sesong. Neste kamp er bort mot Molde søndag 8. juli kl. 20.00. Du kan se kampen på Eurosport Player og MAX.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05