• Se Eliteserien på søndag: Bodø/Glimt - Kristiansund klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Eliteserie-klubben Kristiansund har signert den svenske spissen Simon Alexandersson fra den svenske klubben IK Brage i Superettan. Forrige fredag meldte klubben at de var enige med spiller og klubb om en overgang, men at den medisinske testen gjenstod før overgangen var helt i boks. Kontrakten er på tre og et halvt år.
Onsdag bekrefter KBK overgangen på sine nettsider onsdag og har dermed sikret seg en erstatter for Benjamin Stokke som dro til Randers tidligere i sommer.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Kristiansund synes å være et veldig bra sted og en flott klubb. Jeg har fått et godt førsteinntrykk, og nå er det opp til meg selv å vise meg verdig til å spille, sier Alexandersson.
Den høyreiste spissen på 193 centimeter scoret ett mål i Allsvenskan med Eskilstuna i 2017 før han gikk til Brage foran denne sesongen. Der ble det åtte mål på 16 kamper.
– Jeg fungerer godt som både oppspillspunkt og bakromsspiss. Det har også blitt en del mål på hodet opp gjennom årene. Så vil jeg si at jeg har bra fart til å være så høy som jeg er, fortsetter han til klubbens hjemmeside.
  • Se Eliteserien på søndag: Bodø/Glimt - Kristiansund klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
FOTO: Kristiansund, Asgeir Kvalvik.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne godbiten?
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23