• Se Eliteserien på søndag: Bodø/Glimt - Kristiansund klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Eliteserie-klubben Kristiansund har signert den svenske spissen Simon Alexandersson fra den svenske klubben IK Brage i Superettan. Forrige fredag meldte klubben at de var enige med spiller og klubb om en overgang, men at den medisinske testen gjenstod før overgangen var helt i boks. Kontrakten er på tre og et halvt år.
Onsdag bekrefter KBK overgangen på sine nettsider onsdag og har dermed sikret seg en erstatter for Benjamin Stokke som dro til Randers tidligere i sommer.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
– Kristiansund synes å være et veldig bra sted og en flott klubb. Jeg har fått et godt førsteinntrykk, og nå er det opp til meg selv å vise meg verdig til å spille, sier Alexandersson.
Den høyreiste spissen på 193 centimeter scoret ett mål i Allsvenskan med Eskilstuna i 2017 før han gikk til Brage foran denne sesongen. Der ble det åtte mål på 16 kamper.
– Jeg fungerer godt som både oppspillspunkt og bakromsspiss. Det har også blitt en del mål på hodet opp gjennom årene. Så vil jeg si at jeg har bra fart til å være så høy som jeg er, fortsetter han til klubbens hjemmeside.
  • Se Eliteserien på søndag: Bodø/Glimt - Kristiansund klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
FOTO: Kristiansund, Asgeir Kvalvik.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne godbiten?
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49