• Se Brann - Lillestrøm søndag 7. oktober kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Forrige gang de to lagene møttes i Eliteserien i mai ble det poengdeling på Åråsen med resultatet 1-1, men det er kanskje situasjonen hvor Frode Kippe og Azar Karadaz røk i tottene på hverandre man husker best. I sluttminuttene av kampen steg temperaturen da Karadas taklet Kippe, og det brøt ut brytekamp på banen. Begge to fikk gult kort.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Se situasjonen nederst i saken!
Søndag møtes de igjen, og dette er noe LSK-profilen ser frem til.
– Det er alltid gøy å se noen av de gamle gutta komme tilbake igjen og matche seg litt mot de. Det er bra at han holder ut og fortsatt er med, det er gøy. Jeg håper at han kommer utpå banen så vi får en ordentlig duell igjen, sier Kippe til Eurosport.no.
Se intervjuet med Frode Kippe her (saken fortsetter under videoen):

– Lager trøbbel for et hvert forsvar

Azar Karadas har ikke startet noen kamper fra start denne sesongen og har blitt byttet inn i tolv av kampene. I kampen mot Sandefjord, da lagene spilte 1-1, reagerte Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth på at han ikke ble byttet inn tidligere i kampen og mente det ble utslagsgivende for sluttresultatet.
– Dette er en kraftspiller og en fyr som skaper trøbbel inne i motstanderens 16-meter og at Lars Arne Nilsen ikke tok dette grepet tidligere er for meg en gåte, sa Gauseth etter kampen.
På spørsmål om Brann-spilleren bør spille mer, svarer Kippe:
– Det skal jeg ikke uttale meg så mye om, jeg ser han ikke i hverdagen og hvordan kroppen hans og formen hans er. Men jeg har jeg spilt mot han mange ganger og jeg vet at det er en tøff spiller og jeg vet at det er en spiller motstanderlagene hater å møte.
– Han er en duellsterk og kraftfull mann som lager trøbbel for ethvert forsvar så det er vel ikke alle som er like glad i han, legger han til med et smil.
Saken fortsetter under videoen:

– Knalltøft

Mens Brann kjemper i toppen, kjemper Lillestrøm for å holde seg på sikker plass i Eliteserien. Frode Kippe ser frem til det han tror blir en tøff kamp.
– Vi møter et av Norges beste lag og på bortebane, så det blir knalltøft. Vi skal gjøre det vi kan for å være tette bakover, så vet vi at vi har gode sjanser for å score mål. Vi må mobilisere det vi har for det kommer til å være et veldig tent Brann-lag, det er jeg sikker på etter det som skjedde for dem i helgen, så jeg gleder meg.
Lillestrøm har to seiere på rad, mens Brann som kjemper for å ta igjen Rosenborg på topp, har en uavgjort og et tap de siste to kampene. Kippe mener det er viktig for Brann å vinne neste kamp.
– De kommer nok til å angripe med det de har så må vi stå imot det og så vet vi at vi har kapasitet til å score mål og vi har gode nok spillere til å gjøre det. Det er en typisk bortekamp i Bergen, klarer vi å være gode defensive så blir det stort sett gode resultater, hvis vi ikke gjør det så kan det bli stygge resultater. Jeg har vært med å opplevd alt mulig der borte, sier han.
  • Se Brann - Lillestrøm søndag 7. oktober kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se basketaket fra forrige gang de to spillerne møttes i Eliteserie-kamp her:
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23