Jostein Gundersen har vokst seg til å bli en sentral brikke i TIL-forsvaret. Etter en duell i bortekampen mot Ranheim på tampen av sesongen ble han liggende med store smerter i kneet.
Med en gang fryktet han det verste.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Med en gang fryktet jeg det skulle være alvorlig. Jeg hadde utrolig vondt, merket at noe var galt med en gang, og har samtidig aldri vært skadet i kneet tidligere. Jeg prøvde å spille videre, men det var helt sjanseløst, sa Gundersen til Eurosport.no i november.
Les også: Rosenborgs nye trener: – Vi må ha mentaliteten til å flytte grenser.
Etter kampen ble han dog testet og fikk beksjed om at skaden ikke var spesielt alvorlig. Til siste serierunde var tilbake og spilte fra start, men måtte ut etter bare et kvarters spill.
I ettertid har imidlertig skaden aldri forsvunnet, og nå har han vært til vurdering ved Idrettens Helsesenter, hvor konklusjonen ble svært nedslående.
– Han har vært til vurdering og konklusjonen er at han har en avreven muskel på nedre del av baksiden og må opereres, sier Einar Hauglid, som er manuellterapeut til iTromsø som omtalte saken først.
Les også: Berge signerte rekordavtale: – En drøm som går i oppfyllelse.
Mandag skal 22-åringen opereres. Overfor iTromsø bekrefter Hauglid at midtstopperen trolig ikke kommer til å bli klar for spill i løpet av vårsesongen. Hauglid håpet dog å ha spilleren på plass igjen etter sommeren til del to av Eliteserie-sesongen.
Gundersen spilte 24 Eliteserie-kamper for TIL i fjor og leverte en solid sesong.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12