Scanpix

Sentral TIL-spiller mister halve sesongen

Sentral TIL-spiller mister halve sesongen

09/01/2019 15:18Oppdatert 09/01/2019 15:41

Mister hele vårsesongen etter kneskade.

Jostein Gundersen har vokst seg til å bli en sentral brikke i TIL-forsvaret. Etter en duell i bortekampen mot Ranheim på tampen av sesongen ble han liggende med store smerter i kneet.

Med en gang fryktet han det verste.

– Med en gang fryktet jeg det skulle være alvorlig. Jeg hadde utrolig vondt, merket at noe var galt med en gang, og har samtidig aldri vært skadet i kneet tidligere. Jeg prøvde å spille videre, men det var helt sjanseløst, sa Gundersen til Eurosport.no i november.

Etter kampen ble han dog testet og fikk beksjed om at skaden ikke var spesielt alvorlig. Til siste serierunde var tilbake og spilte fra start, men måtte ut etter bare et kvarters spill.

I ettertid har imidlertig skaden aldri forsvunnet, og nå har han vært til vurdering ved Idrettens Helsesenter, hvor konklusjonen ble svært nedslående.

Mandag skal 22-åringen opereres. Overfor iTromsø bekrefter Hauglid at midtstopperen trolig ikke kommer til å bli klar for spill i løpet av vårsesongen. Hauglid håpet dog å ha spilleren på plass igjen etter sommeren til del to av Eliteserie-sesongen.

Gundersen spilte 24 Eliteserie-kamper for TIL i fjor og leverte en solid sesong.

0
0