Sendte LSK nærmere OBOS-ligaen – nominerte egen scoring til årets mål

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 28/10/2018 klokken 20:34 GMT+1

Ranheims Kristoffer Løkberg nominerte sitt eget mål til årets mål. Lillestrøm fortsatt på kvalikplass.

Løkberg

Ranheim - Lillestrøm: 3-2
Etter 38 minutter spilt kom Kristoffer Løkberg med hjemmelagets andre mål og la dermed på til 2-1. Det var en suser som gikk rett i krysset.
– For et vidunderlig treff av midtbanespilleren. Ranheim har snudd kampen, utbrøt Mortensholm.
Det var en meget fornøyd målscorer som snakket med Eurosport i pausen. Da han fikk spørsmål om det var rundens mål, svarte han:
– Årets mål kanskje? Helt sykt treff, sa Løkberg selv til Eurosport.no.
Se intervjuet med Løkberg her (saken fortsetter under videoen):

Mathew-suser

Det tok ikke lang tid før det første målet kom og det var bortelaget som tok ledelsen.
Lillestrøms Kristoffer Ødemarksbakken prøvde først skuddet, men det ble blokkert. Men Simen Rafn fikk kontroll på returen og smalt den inn i lengste hjørnet bak Ranheim-keeper Even Barli.
– Lillestrøm har startet kampen utmerket og satt stort press på motstanderen, sa Eurosports kommentator Stein Mortensholm etter LSK-målet.
Men hjemmelaget utlignet igjen kort tid etter da Erik Tønne headet ballen inn i mål bak Lillestrøm-keeper Marko Maric. Og bare tre minutter etterpå la Kristoffer Løkberg på til 2-1. Han fyrte av og ballen gikk rett i krysset.
Syv minutter inn i andre omgang satte Ranheims Aslak Fonn Witry inn hjemmelagets tredje mål for kvelden og målgivende var Løkberg.
Minutter før ordinær tid satte Lillestrøms Ifeanyi Mathew inn gjestenes andre mål. Han fikk et rent treff og smalt den inn i målet. Men flere scoringer ble det ikke og Lillestrøm måtte dra tilbake uten poeng.
– Det er en het kandidat, så kom Mathew og hadde en som var ganske lik, men jeg holder min litt foran, sa Løkberg etter kampen.
Dette betyr at Lillestrøm fortsatt ligger på kvalikplass, med lik poengsum som Stabæk som er på direkte nedrykksplass.
– Vi løper, kjemper og får mål, vi har mange målsjanser. Vi begynte kampen veldig bra, men så slutter vi å spille etter 1-0, sa LSK-trener Jørgen Lennartsson etter kampen.
Neste kamp for Ranheim er mot Haugesund søndag 4. november kl. 18.00, mens Lillestrøm møter Bodø/Glimt mandag 5. november kl. 19.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.