• Se Sarpsborg 08 - Kristiansund BK søndag 26. august kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
Jørgen Horn er tilbake i Eliteserien etter å ha vært i den svenske klubben Elfsborg i to og et halvt år. Han signerte i sommer for Sarpsborg 08 og er nå klar for å bidra for sarpingene.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Om et par fulle treningsuker så håper jeg å konkurrere om en startellever-plass, sier Horn til Eurosport.no.
Han forteller at han mest sannsynlig ikke blir klar til førstkommende kamp mot Kristiansund på grunn av en liten overbelastning i leggen.
– Vi får se hvor fort det går i forhold til hva jeg klarer å levere på trening, men så lenge kroppen fungerer nå så er jeg klar for å bite fra meg, så får man se om man blir aktuell på et tidspunkt, sier han.
Se intervjuet med Jørgen Horn her (saken fortsetter under videoen):

– Det er vel ikke helt bra

Horn har tidligere spilt for både Vålerenga, Viking og Fredrikstad. Nå ser det ut som om han kan ende opp i gamleklubbens by, nemlig Fredrikstad.
– Vi har ikke fått det enda, men damen er derfra så det er fort gjort at man ender opp i nabobyen da, vi får se litt, sier Horn.
– Hvordan er det for en Sarpsborg 08-spiller?
– Det er vel ikke helt bra, men det er mer de sarpingene på laget og supporterne som ikke er enig i bosettelsen. For min del så tror jeg det skal bli uproblematisk. Jeg har spilt i Fredrikstad før, så der tror jeg ikke at jeg skal få så store problemer hvert fall, svarer han.
På spørsmål om han tror det vil komme noen meldinger fra de på laget, så svarer han:
– Det kan fort være, det vet jeg ikke helt. Men jeg vet at det er et par andre som har bosatt seg der også, så da får jeg alliere meg med dem i så fall, smiler han.
  • Se Sarpsborg 08 - Kristiansund BK søndag 26. august kl. 18.00 på og Eurosport Norge.

Konflikt?

Fredrikstad spiller i 2. divisjon. Horn tror ikke det blir en like stor konflikt siden de to klubbene er i forskjellige divisjoner.
– Hvis de plutselig finner på å rykke opp noen divisjoner så kan det være at jeg får streng beskjed om å flytte på meg, sier han lurt.
– Enn så lenge så får du holde det hemmelig?
– Ja, jeg får prøve å holde det i baklomma så lenge som mulig.
Sarpsborg 08 ligger på en femteplass i Eliteserien med 32 poeng etter 19 serierunder. Neste kamp er mot Kristiansund søndag 26. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22