Stabæk - Sarpsborg 08 1-3:
– Vi er helt Italia. Putter på sjansene våres og tetter deretter igjen, sier Sarpsborg 08-kaptein Joachim Thomassen til Eurosport etter kampen.
Joonas Tamm sendte Sarpsborg 08 i ledelsen allerede etter to minutter. Så fikk Patrick Mortensen 2-0 servert på sølvfat etter klønete forsvarsspill av vertene. Hugo Vetlesen reduserte ved en anledning for Stabæk, men da svarte Kristoffer Larsen bare minuttet etterpå, slik at Sarpsborg 08 likevel ledet med to mål til pause.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Deretter valgte Geir Bakke å forsøke å drepe oppgjøret ved å tette igjen bakover.
På motsatt benk forsøkte Henning Berg å ta grep for at Stabæk skulle snu kampen, men lyktes aldri mot et kompakt Sarpsborg-lag.
– De kunne kanskje scoret ett mål til, men vi gjør en bunnsolid bortematch og fortjener alle poengene, sier Thomassen.
0-2-scoringen kom etter horribelt spill i egen boks fra Andreas Hanche-Olsen og keeper Mande Sayouba. Til pause var førstnevnte selvkritisk.
– De to første målene må jeg gjøre det bedre på, for det var elendig av meg. Det tar jeg ansvar for, sier Stabæk-kapteinen, og legger til:
– Så får vi et mål, og da er det elendig å ikke kunne tette igjen bakover.
Til andre omgang var Hance-Olsen byttet av banen, da Berg byttet formasjon i et forsøk på å snu kampen for Stabæk. Det lyktes han ikke med, slik at Sarpsborg fikk med seg alle poengene hjem til Østfold.

Sarpsborg-toget rullet videre på Nadderud

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53