Etter å ha kriget med Molde-stopperen Vegard Forren pådro Hagen seg en stygg flenge under munnen og blødde kraftig.
Mot slutten av kampen måtte telemarkingene stå imot et enormt press fra Molde som jaget utligningen. Anført av Hagen klarte aldri Molde finne en veg igjennom Odds forsvarsvegg.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Lysluggen ble dessuten overtidshelt da han reddet et Molde-frispark på streken med hode da keeper Sondre Rossbach var sjanseløs.
– I dag ser du hva Steffen Hagen betyr for oss, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo, og legger til:
– Han kriger på gjennom hele kampen med kutt som nesten går gjennom hele ansiktet.
Selv kunne ikke hovedpersonen stille opp i TV-intervju i pausen eller etter kampen. Han måtte nemlig sy.
Vegard Forren hadde mange dueller med Hagen gjennom kampen. Han roste motstanderen etter kampen.
– Vi presset de hardt på slutten og gjør mye bra. Men de har to stoppere og en keeper der bak som virkelig ruver i lufta og gjør det vanskelig for oss, sier Forren.
Etter en treig seriestart har det løsnet for Odd i det siste. På de to siste serierundene har det blitt seks poeng i kampene mot Sarpsborg 08 og Molde. Fagermo mener mye er takket være lagets solide forsvarsrekke.
– I Steffen Hagen og Fredrik Semb Berge har vi et av Eliteseriens beste stopperpar. I tillegg har Vegard Bergan blitt veldig god. Jeg er takknemmelig for å ha tre bra midtstoppere å velge i, sier han.
Seieren mot Molde var lagets første på bortebane siden de slo Haugesund 2-0 16. mai 2017. Likevel kom det ikke til å bli noen voldsom feiring for mannen ved Odd-roret.
– Jeg fikk ikke plass på flyet, så jeg skal feire i bilen på veg hjem til Skien med en nydelig pizza. Jeg kommer til å kjøre til klokka er halv fem på morgenen, sier Dag Eilev Fagermo med et smil om munnen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11