• Se Stabæk - Molde søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
– Det er råsterkt. Jeg har kritisert mange av signeringene i tidligere overgangsvinduer og vel fortjent. Dette vinduet er det ingen grunn til å kritisere, dette er grunn til å hylle, sa Eurosports Eliteserie-ekspert om Moldes overgangsvindu.
De har fått inn Leke James, Pawel Cibicki, Álex Craninx og Oliver Petersen. Sonni Nattestad og Isak Ssewankambo er tilbake i klubben etter å ha vært på lån. I tillegg er Magnus Wolff Eikrem tilbake fra Seattle Sounders og Erling Knudtzon blir spilleklar 1. januar 2019.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Gauseth mener både Cibicki og Knudtzon var nødvendige signeringer for klubben. Han har også tidligere denne sesongen gitt Molde terningkast seks på signeringene.
– Cibicki kan gi dem nødvendig bredde på flankene. Knudtzon kan fra neste år gi en ytterligere bredde og kan fôre Leke James i midten. Helt nødvendige signeringer begge to. Jeg håper for Molde sin del at Cibicki blir permanent, sa Gauseth i Eurosports Deadline Day-sending.
Sett denne? (Saken fortsetter under videoen):

– Gullkalven

Men han trekker frem Magnus Wolff Eikrem, som spilte i Molde fra 2011 til 2013, som den største overgangen for klubben.
– Så er det gullkalven: Magnus Wolff Eikrem. I Eliteserie-målestokk så blir det ikke større. Han var den beste spilleren sist gang han var her. Helt vital i Molde sin jakt på å oppnå heder og ære, og å komme seg bort fra en utfordrerposisjon til å bli en favoritt. Det signaliserer de med all tydelighet gjennom dette vinduet her. Veldig imponert og jeg liker det jeg ser, sa Gauseth.
Også Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med hva klubben hadde prestert dette vinduet.
– Vi har Pawel, vi har fått inn Magnus, vi har fått Alex fra Belgia, vi har Leke som har signert tidligere men som nå er spilleklar. Det er forsterkninger over hele linjen, og gode avsluttere. Jeg er veldig fornøyd med hvordan troppen min ser ut, så får vi se hvor langt det tar oss, sa Solskjær.
Molde ligger på en fjerdeplass med 33 poeng etter 18 serierunder, fire poeng under Rosenborg og fem poeng under serieleder Brann. Solskjær håper at laget kan være med å kjempe om gull denne sesongen.
– Mange snakker om at vi skal ta gull og kjempe med Brann og Rosenborg, jeg får håpe at vi gjør det, så får vi se om vi greier det. Vi må bare bli bedre enn det vi har vært, men fortsetter vi sånn vi har vært de siste kampene så skal vi ta mange poeng, sa Molde-treneren.
  • Neste kamp for Molde er mot Stabæk søndag 19. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53