Torsdag ble det kjent at Branns Samuel Şahin-Radlinger må reise til Tyskland for å operere kneet.
Hans erstatter er kun 19 år gammel. Det er forventet at østerrikeren mister minst tre kamper, og Markus Olsen Pettersen får ansvaret for buret.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– For meg høres det ikke bra ut for Brann. Jeg kjenner ikke unge Pettersen spesielt godt som keeper. Han omtales som et stort talent, men om du er stort talent og skal spille disse viktige kampene, så er det klart at han skal være ganske tøff i nøtten for å gå ut nå, stille seg der og spille med autoritet. Så det er en faktor som kan bli avgjørende.
Det sier Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud om situasjonen i Brann.
– Nå skal det også sies at Brann har et fantastisk godt forsvarsspill og de tar av mye. Vi får se hva det betyr, sier han videre.
Saken fortsetter under videoen:

Tror på 19-åringen

Denne uken ble Før Runden sendt fra Nadderud. Da var tidligere Brann-spiller Vadim Demidov, som nå spiller for klubben i Bærum, gjest.
Stabæk-spilleren spilte sammen med Olsen Pettersen da han var i Bergen. Han mener unggutten nå har tidenes muligheten til å vise seg frem.
– Det er jo en fantastisk mulighet for ham. Ungguttene må jo bare omfavne mulighetene de får. Det er mange som er flinke til å si ifra hvis de ikke får spille og sutre, så når de først får muligheten så er det bare å ta den. Det er bare å vise seg frem.
Han har stått kun en kamp på høyeste nivået i Norge. Det var i siste serierunde mot Tromsø i fjor.
Demidov har tro på 19-åringen kan imponere i Branns mål.
– Jeg kjenner jo Markus godt. Han var jo der da jeg var der. Han er jo en gutt som er tøff i hodet og har ekstreme ferdigheter. Så hvis han bare får brukt dem og får hodet i orden, så skal jo det selvfølgelig gå bra. Da kan ha til og med stå bedre enn han som har stått. Men det kan selvfølgelig gå begge veier.
De tre neste oppgjørene Brann nå må spille med ny målvakt er mot Sandefjord, Tromsø og Lillestrøm.
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37