STABÆK - ROSENBORG 0-1:
FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Buing og krenkende tilrop var noe av det som møtte Anders Tronsden så fort han var borte i ballen på Nadderud stadion etter at bortelaget hadde gått opp i ledelsen i andre omgang.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55

Hysjet på gamleklubbens supportere

Hjemmesupporterne likte dårlig at den tidligere Stabæk-spilleren, som var i klubben fra 2012 til 2014, valgte å løpe bort til dem og hysje etter å ha satt inn Rosenborgs første og eneste mål.
  • Se kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm fra 18.00 med Eurosport Player og på Eurosport Norge onsdag!
– Det smakte veldig godt. Alle vet at de der ikke liker meg så godt lengre og roper mye rart mot meg, så da må jeg få lov til å ta igjen når jeg scorer. Det er sånn fotball er, så det er bare gøy, sa Trondsen til Eurosport etter kampen.
– Men de blir vel ikke mindre sinte på deg nå?
– Nei, men det er sånn fotballen er og noen supportere får man imot seg. De her har allerede bestemt seg for å være imot meg så det er bare morsomt og det tenner meg enda mer. Da fikk jeg trykket til og når de synger sånn blir jeg enda mer tent. Det er bra det.
Saken fortsetter under videoen:

Trondsen stilnet Nadderud

Viktige poeng

Rosenborg holder dermed følge med toppen i Eliteseiren og ligger nå syv poeng bak Brann som topper tabellen etter ni runder.
– Skal vi henge med så må vi høyne. Det var godt å ta med seg tre poeng her i dag, så får vi ta det med oss til neste kamp, sier Even Hovland etter kampen.
Rosenborg møter Lillestrøm hjemme onsdag for 16. mai-kamp. Trener Kåre Ingebrigtsen tror ikke Trondheimslaget kan gjøre annet enn å vinne fremover for å holde følge med bergenserne.
– Skal vi henge med dem så må vi bare plukke trepoengere, for det er akkurat det dem har gjort. De har startet veldig bra. Men det få bra ut i denne kampen, så får vi fortsette på onsdag, sa Ingebrigtsen.
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51