Rosenborg-spilleren har trent med Ranheim denne uken, og ingen av partene har lagt skjul på at en overgang kan være en mulighet.
– Det er blitt så mange toppklubber i Trondheim nå, så det er fint å bytte litt på for å se hvordan det er her også, smiler Magnus Stamnestrø til Adresseavisen etter ukens siste trening.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Jeg har vært mye skadet, og trenger å få selvtillit igjen. Da kan det være kortere vei frem på midtbanen her enn det er i Rosenborg, sier spilleren.
Stamnestrø har totalt 52 Eliteserie-kamper og har notert seg for fem scoringer. Spilleren er imidlertid skadeplaget og har ikke spilt et eneste minutt dette året.
Ranheim ligger på en råsterk 3. plass etter 14 serierunder. Før den 15. sparkes i gang er det kun ett poeng opp til storebror Rosenborg.
Les også: Löws fremtid er avklart: – Det finnes ingen annen mulighet

Ettertraktede Ranheim-spillere

Det nyopprykkede lagets eventyrhistorie har også blitt lagt merke til blant konkurrentene. Nylig takket Mads Reginiussen nei til å spille for Rosenborg.
– Hva skal jeg si, det er en fantastisk gjeng. Jeg har aldri det så gøy med å spille fotball og det er en anerkjennelse til hele klubben og gode kompiser jeg spiller med, sa Reginiussen til Eurosport.no.
Den siste uken har Brann vært i kontakt med Ranheim i forbindelse med en overgang for Kristoffer Løkberg. Partene har så langt ikke kommet til enighet om noe.
Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth forstår godt at Brann ønsker spilleren.
– Den gode dynamikken og garderobekulturen er mye av grunn til at Brann gjør det godt nå. Med tanke på det ville Kristoffer Løkberg være en drømmesignering. Kravene til mentalitet er helt ekstrem hos den fyren. Han er splitter pine gal. Han løper mye, han krever mye av de rundt seg, at det skal gjøres jobber på treningsfeltet og i kamper. Om Brann henter Kristoffer Løkberg gir det mening på veldig mange måter, både på banen og i garderoben. Han kan gi det laget en ekstra piff, sier Gauseth.
Rosenborgs neste kamp er borte mot Sandefjord søndag 18.00. Kampen vises på Eurosport Player.
Husker du denne?
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38