Vålerenga - Rosenborg 2-3:
Begge lag kjempet om viktige poeng, men det var Rosenborg som avgjorde kampen helt på tampen. Issam Jebali satte inn 3-2 til gjestene fem minutter på overtid.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Det var utrolig. Vi var ikke god, men vi kjempet. Noen ganger er vi ikke i form, men vi vinner kampen, sa Rosenborgs Issam Jebali etter kampen.
– For supporterne tror jeg det var bra å se to lag som prøvde å angripe og vinne kampen. Kanskje uavgjort hadde vært fortjent for begge lag og på slutten så prøver begge lag å score siste mål. Vi hadde muligheten til å score et mål til, men det gjorde vi ikke. Så var vi heldig på slutten og scorte et mål med Issam som ikke var på sitt beste i dag, og det var veldig viktig så vi er veldig fornøyd med seieren, sa RBK-trener Rini Coolen.
– Det er surt, det er veldig surt, men jeg er stolt av gutta i dag. Vi tapte kampen på dødball, vi fryktet litt det i forkant. Vi mistet Tollås og Fredheim og det er de to beste dødballspillerne vi har og når Enar Jaager går ut så blir det litt spinkelt på dødball, sa Vålerenga-trener Ronny Deila etter kampen.

Målshow og dramatikk i toppkampen

– En pangstart

Det skulle ta 35 minutter før det første målet satt på Intillity i kampen mellom Vålerenga og Rosenborg. Og det var hjemmelagets Sam Johnson som satte den inn til stor begeistring for hjemmepublikumet.
Men bare ti minutter etterpå var det gjestenes tur. Rosenborgs Jonathan Levi sto klar på returen og smalt ballen inn i mål.
Lagene gikk til pause med 1-1.
Fem minutter ut i andre omgang, tok Rosenborg ledelsen ved et selvmål. Rosenborgs Vegard Hedenstad slo inn foran mål og ballen traff Vålerengas Enar Jäägers hode før den gikk inn i mål.
– En pangstart på andre omgang for Rosenborg, sa Eurosports kommentator Kenneth Fredheim.
Kort tid etter fikk Jääger en smell og ble liggende på bakken. Han ble hjulpet av banen og gikk inn i garderoben med hendene foran ansiktet.
– Det så ikke bra ut for Vålerengas midtstopper. Det skjer et eller annet med kneet hans er jeg redd for, sa Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud.
– Han har vært så skadeplaget de siste sesongene og har vel slitt med korsbåndsskader. Har slitt med en rekke alvorlige skader, la Eurosports kommentator Kenneth Fredheim til.
Men Vålerenga lot seg ikke stoppe og minuttet før timen spilt satte Amin Nouri inn 2-2 til hjemmelaget.
– Hvilken hærlig kamp vi har her! Vålerenga slår tilbake, utbrøt Fredheim etter Nouris mål.
Etter 70 minutter spilt tråkket Mohammed Abu skjevt og det kunne se ut som en vridning i foten. Han ble også hjulpet av banen.
Men fem minutter på overtid viste Rosenborg hva de er laget av og satte inn 3-2-målet. Issam Jebali fikk stå alene foran mål og satte den enkelt inn i Vålerenga-målet.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09