Rosenborgs trenerjakt er ennå ikke over.
Ronald de Boer skal etter det Eurosport.no får opplyst ha stått høyt på blokken over aktuelle hovedtrenere hos den regjerende seriemesteren.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eurosport.no får videre opplyst fra sikre kilder at de Boer skal ha vært i Trondheim for å møte representanter fra RBK.
Rosenborgs styreleder Ivar Koteng benekter imidlertid at klubben har snakket med de Boer om hovedtrenerjobben i klubben.
– Vi har ikke vært i møter med noen. Vi har mer enn nok med å få inn nye spillere, sier han til Eurosport.no.
Tirsdag slapp Ajax nyheten om at de Boer er tilbake som trener for klubbens akademi, en stilling han også hadde frem til 2016.
Rosenborg har vært på trenerjakt siden Kåre Ingebrigtsen fikk sparken i juli. De Boers landsmann Rini Coolen har hatt det midlertidige ansvaret i RBKs kamper mot Celtic og Ranheim.
Nå åpner Koteng for at Coolen leder laget ut sesongen.
– Ja, det er mest sannsynlig, sier Koteng.
Ronald de Boer har en lang og suksessrik spillerkarriere bak seg. Den tidligere midtbanemannen kan se tilbake på en spillerkarriere i blant annet Ajax, Twente, Barcelona og Rangers.
Landslagskarrieren stoppet til slutt på 67 kamper etter spill både i VM i 1994 og 1998, samt EM i 1996 og 2000. Etter endt karriere har 48-åringen vært assistenttrener for Qatars U23-landslag, samt vært en del av akademiet til Ajax, klubben han spilte store deler av sin karriere.
Rosenborg jakter tabelltopp to poeng bak serieleder Brann. Til helgen tar trønderne imot Stabæk hjemme på Lerkendal i håp om å klatre forbi sine rivaler i vest, som selv skal ut i toppkamp mot Molde.
Begge oppgjørene ser du direkte på Eurosport Player søndag kl. 18.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59