RANHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Det var et godt treff, smiler Anders Trondsen.
Rosenborg-spilleren kom på scoringslisten da Rosenborg slo Ranheim 3-1 lørdag kveld.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Den tidligere Sarpsborg 08- og Stabæk-spillerens skudd kom fra rundt 25 meter.
– Jeg kikket opp og så at jeg hadde god tid, men så fikk jeg et litt dårlig touch førstetouch faktisk. Da vurderte jeg om jeg skulle sentre ballen videre, forteller han til Eurosport.
Slik ble det ikke.
(Saken fortsetter under sammendraget):

Høydepunkter: Heseblesende byderby i Trondheim

Lagkompisens rop endret alt

For til tross for det litt svake touchet, var beskjeden klar fra spilleren som stod nærmest Trondsen. Marius Lundemo ville at lagkompisen skulle prøve lykken.
– Så roper Marius på siden at jeg skal prøve skuddet, så da gjør jeg det. Jeg har scoret fra lignende posisjoner før, så jeg vet at jeg har det i meg. Det var godt at jeg fikk det til, sier Trondsen.
Midtbanespilleren trivdes godt på det nye kunstgresset i Ranheim.
– Jeg følte vi fant rommene bra, Marius, Mike og jeg. Det var lett å finne spillere i mellomrom. Vi bevegde oss smart, og da viser vi hvor godt lag vi er når vi finner rommene vi leter etter.
Hjemmelagets keeper Even Barli tar Trondsen-scoringen på egen kappe.
– Det andre målet er «tagbart», er det ikke det de sier? Den skal jeg ta, erkjenner keeperen.
(Saken fortsetter under videoen):

Spilte med skade

Etter kamp røpte Trondsen at han slet med en skade. Han klarte ikke å prestere 100 prosent og fikk behandling i pausen. Med drøyt ti minutter igjen gikk han av banen.
– Det er en stiv lyske der, så jeg sliter med å komme opp i maks hastighet. Det vil man gjerne når man spiller fotball. Jeg er en som er litt hurtig også, så jeg vil gjerne ha den forsen min, men sånn det er nå sliter jeg med å komme opp i maks, så da trenger jeg litt behandling for å være 100 prosent.
Tidligere i uken ble det kjent at italienske Atalanta vurderer midtbanemannen. Etter kampen ønsket han ikke å utdype om det hadde skjedd noe nytt siden sist.
– Det tenker jeg ikke på. Jeg trives godt her og vi har mye kamper fremover, så det er det som står i hodet på meg, sier Trondsen.
Sett denne?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51