• Se Rosenborg-Bodø/Blimt direkte på Eurosport Player og TVNorge lørdag 24. november kl. 18!
Nicklas Bendtner ser for seg at han også neste år spiller i Rosenborg. Dansken hyller klubbens samhold i det som har vært en trøblete gullsesong.
Søndag ble Bendtner seriemester med RBK for annen gang siden han kom til norsk fotball i fjor vinter.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
I GÅR PÅ 18:53
– Rosenborg har en spesiell plass i mitt hjerte, og jeg regner med at jeg er her neste sesong, sa Bendtner etter at trønderklubben sikret sitt 26. seriegull og sitt fjerde på rad med 1-0-seieren borte mot Start i Kristiansand.
Se Hellands stikk til Brann-leiren (saken fortsetter under):
Selv om det ble nok et seriemesterskap, har det likevel vært en urolig sesong på Lerkendal. I sommer fikk Kåre Ingebrigtsen sparken som hovedtrener, og Bendtners voldssak har i høst skapt mange overskrifter.
– Det viser hva Rosenborg står for. Da jeg skrev under for klubben, sa de at samhold, klubbfølelse og at man tar vare på hverandre er noen av verdiene de hadde. Det har vi vist hele sesongen.
– Vi har hatt mange skader, og vi har hatt mange ting utenfor banen, men det har ikke ført oss ut av kurs. Vi har stått sammen, og jeg synes at det vi har vist i år har vært stort, sa Bendtner.
2. desember kan stjernespissen og RBK få enda mer å juble for. Da er det cupfinale mot Strømsgodset på Ullevaal stadion.
Før den tid skal imidlertid trønderne feire seriegullet hjemme på Lerkendal når Bodø/Glimt kommer på besøk. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og TVNorge lørdag 24. november kl. 18.

Rosenborg sikret gullet - seriemester for 26 gang

(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56