Tirsdag landet Stabæk i Alicante i Spania for et lite treningsopphold før de viktige kvalifiseringskampene neste måned. Det var Budstikka som omtalte saken først.
Stabæk-trener Henning Berg forteller at grunnen er at det er bedre treningsforhold.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Vi hadde ikke de beste treningsforholdene på Nadderud, kunstgressbanene er ikke så bra og er harde. Her er det gode treningsforhold og det er bedre å forberede seg her, sier Stabæk-trener Henning Berg til Eurosport.no.
I følge hjemmesiden til klubben, skal de være der frem til lørdag ettermiddag. Berg mener det vil være positivt for Stabæk-gjengen å trene i varmere strøk.
– Absolutt. Det er veldig gode treningsforhold her, i tillegg er det sol og varme. Det er treningsforholdene som er det viktigste og at vi får trent på det vi skal. Også får vi hele gruppen samlet i fem dager, sier han.
Hvem Stabæk skal møte i kvalikkampen avgjøres på torsdag, når Aalesund møter Sogndal. Treneren forteller at de skal forberede seg til kampen på vanlig måte, men at de naturlig nok skal se torsdagens kvalikkamp.
– Ja, selvfølgelig. Vi må jo se på den, sier han.
Vinneren av Aalesund - Sogndal skal møte Stabæk over to kamper 5. og 9. desember. Begge kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne?

Strømsgodset sikret Eliteserie-plassen – Stabæk endte på kvalikplassen

Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12