Søndag kveld ble det klart at verken Nicklas Bendtner eller Mike Jensen får være med Danmark til VM i sommer.
Duoen var forrige uke med landslaget på VM-forberedelser i Danmark, men returnerer til Trondheim denne uken.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
RBKs sportssjef Stig Inge Bjørnebye forteller til Adresseavisa at Danmarks landslagssjef Åge Hareide ringte RBK-leiren før avgjørelsen om Bendtner ble tatt. Nå forventer han å møte minst en skuffet danske på Lerkendal.
– Det er en brutal beskjed å få, at målsettingen faller i grus på grunn av skade. Nicklas hadde vært i VM uten skaden han pådro seg mot Brann, sier Bjørnebye til avisen.
Etter VM-vrakingen svarte Bendtner med å legge ut et helt svart bilde på sin Instagram-profil. Budskapet var enkelt å tyde, og enkelte spekulerer nå i om man får se en mindre motivert Bendtner resten av sesongen.
– Nicklas har treårskontrakt med oss, og vi må bare jobbe videre sammen. Vi forstår at dette er en gedigen skuffelse, men det er en del av jobben å finne ny motivasjon, både for spiller og ledelse. Vi forventer at alle skal være påskrudd, og i RBK skal alle spillerne være topp motiverte hele veien, sier Bjørnebye.
Allerede mandag om en uke skal Rosenborg i aksjon igjen når den regjerende seriemesteren setter kursen mot Tromsø.
Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug sier til samme avis at RBK-leiren føler med dine danske spillere, men at VM-vrakingen isolert sett ikke er negativt for laget som jakter seks poeng bak serieleder Brann.
– Det er synd for dem, men det er egentlig bra for Rosenborg. Vi får to gode spillere tilbake, sier Dyrhaug.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38