Start har solgt alle tilgjengelige seter til søndagens kamp mot Lillestrøm, men Espen Børufsen vil ikke få mulighet til å spille for de fulle tribunene.
Fem uker etter operasjonen i ankelen kan nøkkelspilleren fortsatt ikke løpe.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Spilleren ble operert i starten av august, og var forventet å kun gå glipp av fire kamper.
Den gang sa klubbens fysioterapeut Pål Erik Pedersen til Fædrelandsvennen at han forventet at spilleren skulle holde seg i ro i to uker, og være ute i minst fire.
Tirsdag skriver Pedersen i en sms til Eurosport.no at det medisinske apparatet i klubben på ingen måte er overrasket over at rekovalensen tar lenger tid.
– Vi i medisinsk har vært inneforstått med at dette er noe som vi ta tid og således er han hverken for tidlig/sent ute ift hva man antok før operasjonen. Målet bør være at han er tilbake i god trening i løpet av høsten.
– Det går fremover for hver dag, men det tar nok litt tid. Jeg har ennå ikke begynt å løpet, så helt når jeg er tilbake vet jeg ikke. Men det er nok noen uker til.
Det sier Børufsen til Fædrelandsvennen. Videre legger han til:
– Det har tatt lengre tid enn jeg hadde håpet. Det var mer omfattende enn vi først trodde. Det er litt kjedelig å ikke ha noe klart svar på når jeg er tilbake.
Start-trener Kjetil Rekdal sier at 30-åringens fravær er merkbart.
– Han er jo en målscorer og kapteinstype, så du merker at han er borte, men det er slike utfordringer alle lag har med gule kort og skader. Det er sjelden det blir som man hadde tenkt. Det er ikke noe vi kan fokusere på, sier Rekdal til lokalavisen.
Med ni runder igjen å spille ligger sørlendingene på en av to plasser som gir direkte nedrykk.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05