Start - Kristiansund 2-0
Det var en målløs første omgang da Start tok imot Kristiansund på Sparebanken Sør Arena i den 14. serierunden i Eliteserien. Start har hatt en tøff start på sesongen med syv tap på de siste ti kampene. Men i starten på andre omgang fikk Start endelig noe å juble for.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56

Første seier for Rekdal som Start-trener i Eliteserien

Det skulle ta hele 62 minutter før det første målet kom på Sparebanken Sør Arena. Starts Henrik Robstad chippet ballen til Kevin Kabran som satte den i nettet.
Rett før slutt brøt jubelen løs på Sør Arena igjen når innbytter Tobias Christensen sentret ballen videre til Mathias Bringaker som plasserte den lett i mål bak Kristiansunds keeper Sean McDermott. Det var Bringakers første Eliteserie-mål.
– Det svingte veldig, vi hadde god kontroll i første omgang, så slet vi veldig etter pausen med å få gjort det samme. Vi ble trykket litt bakpå og da var det farlig for oss. Så fikk vi en scoring på en litt dårlig periode for oss, men på slutten gjorde vi det bra, sa Start-trener Kjetil Rekdal etter kampen.
– Hvor deilig var det å se den 2-0 scoringen komme?
– Det kommer til å bli mange sånne for oss utover året tenker jeg og vi må bare venne oss til at vi må ha ro i rekken fra 80. minutter og inn i overtiden. Det er mange poeng som kommer til å bli avgjort der, sa han.
Kristiansund hadde tre strake seiere før kveldens kamp. Til tross for store sjanser mot Start tok de ikke med seg poeng hjem igjen.
– Det er klart det var ikke noen god fotballkamp, men det var tett og jevnt hele tiden og små marginer som var med på å gi Start seieren i dag. Vi hadde noen muligheter vi også, og klarer vi å sette dem så blir det annerledes, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen etter kampen.
– Vi kommer ikke helt opp på det nivået vi ønsker, litt energiløst til tider og litt for enkle feil. Vi har vært i flyten siste tiden, i dag var et steg tilbake, la han til.

Målløs første omgang

Første omgang gikk uten noen scoring. Første målscorer Kevin Kabran var fornøyd med kampen.
– Det var en bra kamp, synes vi kontrollerer hele kampen. Vi hadde en del sjanser, sa målscoreren etter kampen.
– Vi har jobbet mye med vår struktur i laget og mye på det defensivet, så synes det har blitt mer stabilt.
Det ble en etterlengtet seier for Start som vant 2-0 over Kristiansund.

2-0 i Rekdals første Start-seier

OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26