Populære sporter
All sport
Vis alt

– Han er egentlig for god for Eliteserien

Rikke Skov

Oppdatert 30/10/2018 klokken 10:51 GMT+1

Kjetil Rekdal snakker varmt om Moldes stjernespiss Erling Braut Haaland.

Braut Haaland

Foto: Scanpix

I søndagens utgave av Fotballrunden var Kjetil Rekdal gjest over telefonen.
Da han ble spurt om hva Start måtte passe seg for når Molde skulle komme på besøk, trakk han spesifikt frem navnet på en spiller.
– De har en spiss som scorer mål hele tiden, og som i mine øyne egentlig er for god til å spille i Eliteserien. Det viser han jo nesten hver eneste helg.
Selv om treneren ikke nevnte spilleren med navn, var det lett å forstå at det var måltyven Erling Braut Haaland han omtalte.
I kampen mot nettopp Rekdals menn måtte Braut Haaland ut med skade i første omgang. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Videre skrøt treneren av det Ole Gunnar Solskjærs mannskap har presetert etter sommeren.
– Nå de to siste månedene har Molde vært det soleklart beste laget i Eliteseiren. De har bøttet inn mål og spilt rundt med mange lag. Så hadde sesongen startet for to måneder siden hadde Molde ledet serien suverent.

Spenning i bunnstriden

Mandag spilte Start hjemme mot Molde, en kamp de tapte 1-3. Spillerne får ikke mange dagene med trening før de skal ut i aksjon igjen. Torsdag skal sørlendingene spille semifinale i cupen mot Rosenborg.
Kjetil Rekdal legger ikke skjul på at et så tett kampprogram vil bli en påkjenning.
– Tre kamper på seks dager er ganske tøft, og alle har enorm betydning. Og når du skal spille to kamper mot Norges to beste lag, så vil det koste enormt med krefter. Vi får prøve å balansere oss gjennom det på en fornuftig måte.
Samtidig gjør treneren det klart at det absolutt ikke er et alternativ å fokusere på Eliteserie-kampene.
– Det er ingen som nedprioriterer en semifinale, det er helt utenkelig å gjøre det. Men at vi skal spille med samme ellever mandag, onsdag, søndag, det tviler jeg på at vil skje.
I den 28. runden i Eliteserien møter Start tabelljumbo Sandefjord. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss kl. 18.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame