Populære sporter
All sport
Vis alt

Rekdal med sjokktips – tror Ranheim kan kjempe om spill i Europa

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 16/05/2018 klokken 23:15 GMT+2

Eurosports fotballekspert ser ingen grunn for at trønderne ikke skal kunne kjempe om kvalifisering til spill på kontinentet denne sesongen.

Kristoffer Løkberg

Foto: Scanpix

Onsdag fortsatte Ranheim-eventyret med seier på bortebane mot Kristiansund. Det er de nyopprykkedes sjette seier så langt i Eliteserie-sesongen. Blåtrøyene er dessuten det mestscorende laget i ligaen med sine 20 nettkjenninger på ti kamper.
Det har ført trønderne til en tredjeplass på tabellen med ett poeng opp til storebror Rosenborg, og seks poeng opp til serieleder Brann.

– De blir nummer fire eller fem

Kjetil Rekdal har virkelig latt seg imponere av det laget har prestert denne sesongen.
På spørsmål om hvilken plassering han tror de havner på i årets Eliteserie, svarer han slik:
– 4. eller 5. plass, tipper jeg.
– Det kan bety spill l e-cup?
– Jeg er klar over det. Men laget viser rett og slett ingen svakheter. Nå kommer det noen nøkkelkamper her straks, med Molde førstkommende runde, sier Rekdal.
Seriemesteren får kvalifiseringsspill til Champions League, mens nummer én og to i serien spiller om deltakelse i Europa League. Laget som vinner cupen får også kvalifiseringsspill til Europa League. Dersom cupmesteren også blir topp tre i seriespillet, får fjerdeplassen mulighet til å kvalifisere seg til Europa League.
Se seansen med Rekdal her! Artikkelen fortsetter under videoen.

– Ingenting tyder på at de skal sprekke

Rekdal utdyper videre:
– De ligger egentlig på gullskjema rent poengmessig. Nå er det ingenting som tyder på at det skal sprekke. Samtidig er det en del svake lag som heller ikke tar poeng i Eliteserien. Jeg tror Ranheim fort kan komme opp på 50 poeng.
Direktør for elitefotball i NFF, Nils Johan Semb, kaster seg med på Ranheim-hyllesten.
– Det de gjør er helt fantastisk. Det er et eventyr de opplever. Og det er ikke slik at de forsvarer seg til poengene heller, sa Semb i Fotballrunden-sendingen etter at den tiende serierunden var ferdigspilt.
Se sammendrag fra Kristiansund - Ranheim her!
picture

Ranheim-eventyret fortsatte mot Kristiansund

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame