Populære sporter
All sport
Vis alt

Rekdal avslører hvorfor Stengel forlot VIF: – Deila ville ikke satse på han

Espen Solly

Oppdatert 07/04/2018 klokken 13:24 GMT+2

22-åringen slet med å få nok spilletid i Vålerenga, og gikk gratis til Strømsgodset da kontrakten hans med hovedstadsklubben gikk ut 1. januar 2018.

Ronny Deila og Kjetil Rekdal

Foto: Scanpix

Nå har flere supportere gått ut på Twitter og bedt Herman Stengel pakke ekstra på med leggskinnene før lørdagens oppgjør mellom Vålerenga og Strømsgodset på Intility Arena. I 2. episode av Eurosports Eliteserie-podcast med Rekdal, mener fotballeksperten at Stengel ikke kan klandres for å ha forlatt klubben.
– Man må legge frem historien slik den er lagt fram. For det første så ville ikke Deila satse på Stengel. Han satt på tribunen og benken hele våren, og var 19. mann i troppen i Drammen i august, sier Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal.
Se hva Ronny Deila selv mener lenger ned i saken!
Se hele episoden av Eliteserie-podcasten med Rekdal i videovinduet under.
Saken fortsetter under videovinduet.

– Leit å miste Stengel

Stengel fikk totalt 106 kamper for Vålerengas A-lag de fire sesongene han var i klubben. Stengel har fått bra med tillit i Strømsgodset etter overgangen, og har startet begge de to Eliteserie-kampene i årets sesong. Spilletid var en medvirkende faktor til at Stengel forlot Oslo til fordel for Drammen.
– Da jeg startet som sportssjef gikk vi gjennom troppen, og da sa Deila at Stengel kan vi kvitte oss med, og den holdningen hadde han vel hele tiden regner jeg med. Dette skjønte vel Stengel, så å gå på han for at han forlot Vålerenga, det blir feil. Det var klubben selv med Deila i spissen som ikke ville ha han, sier Rekdal.
Vålerengas trener Ronny Deila er ikke enig i påstandene om at han var pådriveren for å få 22-åringen ut av klubben.
– Det var Rekdal som mente at Stengel ikke var god nok, og vi var sammen enige om at han ikke kom ut av skyggen til Grindheim, sier Ronny Deila til Eurosport.no.
– Jeg syntes Herman hadde en enorm utvikling i fjor, og vi var lei oss for at han forsvant fra klubben, men sånn er fotballen. Jeg er veldig positiv til Herman, fortsetter Deila.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame