Populære sporter
All sport
Vis alt

Reddet poeng med skulderen sju (!) minutter på overtid: – Fikk solen midt i ansiktet

Oppdatert 02/07/2018 klokken 21:20 GMT+2

Thomas Lehne Olsen satte inn utligningen for Lillestrøm og sikret uavgjort på overtid.

Lehne Olsen

Foto: Scanpix

OSLO/LILLESTRØM (Eurosport.no): Stabæks seier mot Haugesund søndag sendte Lillestrøm ned på kvalifiseringsplass. Det var derfor et desperat Lillestrøm som trengte poeng hjemme mot Strømsgodset, som har fått en oppsving etter at Bjørn Petter Ingebretsen tok over.
Bassel Jradi så ut til å forverre LSK-krisen da han avsluttet en nydelig kontring etter 35. minutters spill, men på sju minutter på overtid dukket Thomas Lehne Olsen opp og satte inn 1-1 på corner.
– Jeg scoret med skulderen der. Jeg så ingenting og hadde solen midt i ansiktet, men det var godt å se den gå inn, sier Lehne Olsen til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se høydepunktene: Overtidsdrama sikret LSK-poeng

– Vi har ikke tenkt så mye på det

Det betyr at Lillestrøm etter halvspilt sesong har tre poeng ned til Start på nedrykksplass og er igjen på trygg grunn med like poengsum som Stabæk på kvalifisering.
Poenget kommer etter en turbulent uke. Forrige tirsdag fikk Arne Erlandsen sparken som hovedtrener for Lillestrøm etter misnøye blant spillerne. Fredag ble det klart at det er LSK-legenden Arild Sundgot som skal lede laget i påvente av en permanent løsning.
– Hvordan har du opplevd inngangen til kampen med Arild Sundgot som sjef?
– Vi har egentlig ikke tenkt så mye på det, bare fokusert på trening og å stå sammen med den treneren vi har, sier Lehne Olsen.
  • Søndag 8. juli: Se Odd - Lillestrøm klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Saken fortsetter under videoen:

Straffet på kontring

I 30 varmegrader på Åråsen mandag kveld så det lenge ut til å bli en tung trenerdebut for Sundgot.
Hjemmelaget var nære scoring i førsteomgangen. Kun en solid redning av Espen Bugge Pettersen hindret et skudd fra Aleksander Melgalvis, mens Thomas Lehne Olsen ble hindret av tverrliggeren. Lillestrøm-presset ga store rom til kontringer, og snaue ti minutter før pause sendte Bassel Jradi gjestene i føringen etter en overgang regissert av Eirik Ulland Andersen. Jradi, som er sterkt linket til kroatiske Hajduk Split, var iskald alene med Marko Marić i LSK-buret.
– Vi begynte bra, men så klarer vi ikke helt å hente oss inn etter at de kontrer inn det målet, sa LSK-spissen Erling Knudtzon til Eurosport i pausen.
Men på overtid dukket Thomas Lehne Olsen opp og sikret poeng.
– Det er godt å få med seg et poeng her. Det er en vanskelig kamp og en veldig varm dag. Det er ikke en veldig fintspillende fotballkamp fra vår side men uansett godt å dra med seg poeng på en dårlig dag, sier LSK-spissen.
  • Søndag 8. juli: Se Odd - Lillestrøm klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame