I bunnstriden lever spenningen i beste velgående. Kun fem poeng skiller Bodø/Glimt, Strømsgodset, Start, Lillestrøm og Stabæk på fem av de seks nederste plassene.
Mandag fikk LSK kun med seg ett poeng fra den viktige kampen mot Bodø/Glimt. Dagene før avga alle konkurrentene i bunnstriden poeng.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
En mann som ikke fulgte med på kampene de andre lagene i bunnstriden spilte, var LSK-trener Jörgen Lennartsson. Det fortalte han til Romerikes Blad.
– Jeg så Arsenal–Liverpool og ikke Stabæk–Kristiansund på lørdag og jeg har ingen planer om å se Sandefjord–Start søndag. Det er på ingen måte fordi jeg ikke bryr meg. Men jeg føler jeg får mer energi av å se Arsenal–Liverpool.
I denne ukens utgave av Eurosports Eliteserie-podcast luftet Eurosports ekspert Christian Gauseth sine meninger om at Lennartsson valgte å se engelsk fotball. Og han hadde ikke mye positivt å si.
– Er jeg Jörgen Lennartsson som trener et LSK-lag som er desperat etter å redde plassen, og møter Kristiansund hjemme om et par kamper, i en kamp som kan avgjøre klubbens skjebne. Når de da spiller borte mot Stabæk, en kjøretur på 38 minutter på en lørdagskveld, da må jeg selvfølgelig dra på kamp.
Se Gautseths utblåsning her (saken fortsetter etter videoen):
Gauseth reagerer ikke kun på at svensken unnlot å se kampen, men at han ikke tok turen til Nadderud for å se på kampen.
– Å være på arena gir deg noen helt unikt. Tror du Pep Guardiola hadde sittet hjemme eller dratt på kamp og sett på motstanderen? Svaret gir seg selv.
Programleder Gunnhild Toldnes og Eurosports kommentator Asbjørn Myhre reagerte ikke like mye da de leste saken i Romerikes blad.
– For meg er det useriøst. Hadde jeg vært Lillestrøm-supporter og lest dette, hadde jeg blitt rasende, sier Gauseth, og avslutter med at han er svært skuffet over Lennartssons valg.
To runder av Eliteserien gjenstår, og LSK ligger på kvalikplass. I neste runde spiller de mot en av konkurrentene i bunnstriden, Strømsgodset. I den siste runden kommer som nevnt Kristansund på besøk.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49