• Se Kristiansund - Rosenborg søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
– De har problemer med å hente spillere. De finner ikke gode nok spillere og kanskje er de de vil ha for dyre. Vi vet ikke hva de har prøvd på og ikke fått til, men vi ser hva de har fått inn og det skremmer ikke noen av oss, sa speider Stig Torbjørnsen i Eurosports Deadline Day-sending om Rosenborgs signeringer dette vinduet.
Trondheimsklubben har signert Issam Jebali fra Elfsborg og Djordje Denic fra Rad Beograd. Utenom det har også Alex Gersbach og Igoh Ogbu kommet tilbake etter at deres låneavtaler var utgått.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Men på overgagsvinduets siste dag ble det ingen nye signeringer for klubben. Dette overrasket fotballekspert Joacim Jonsson.
– Litt overrasket. Ivar Koteng gikk ut å sa at her skal det forsterkes og det finnes nok av penger også, sa Jonsson.

– Han er ikke en typisk kantspiller

Issam Jebali har spilt i den svenske klubben Elfsborg siden juli 2016. Han har også tidligere spilt for flere tunisiske klubber.
– Han er en god fotballspiller, men har kanskje ikke fått helt ut sitt potensiale i Elfsborg, så sånn sett et bra kjøp. Men han hadde problemer med å tilpasse seg kollektivet i Elfsborg også, sa Jonsson.
Han legger til at Jebali bør spille en fri rolle bak spissen og ikke en venstrekant.
– Han er ikke en typisk kantspiller, han er en ren individualist. En god spiller isolert sett, men jeg er usikker på hvordan han passer inn der, sa Jonsson.
Stig Torbjørnsen er enig at han ikke vil passe som en kantspiller i Rosenborg.
– Han er ikke en kantspiller og er ikke en rollespiller. De har uttalt at han skal spille på venstre ving, det kan ikke jeg se for meg i det hele tatt. Han har nok spilt litt på venstre noen ganger, men den rendyrkingen av spillestiler som det er i Rosenborg, kan jeg ikke se at han passer inn. Så jeg forstår ikke det spillerkjøpet til det beløpet, sa Torbjørnsen.
  • Se Kristiansund - Rosenborg søndag 19. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Sett denne? (saken fortsetter under videoen)

Forventet at Rosenborg skulle slå ned spikeren

Rosenborgs andre signering denne sommeren er Djordje Denic som tidligere har spilt for den serbiske klubben Rad.
– Det som er med Denic er at han spiller på et lag som er på nivå med Mjøndalen, ikke noe negativt med det, men det er per i dag ikke et Eliteserie-lag. Han er vant til å spille på et sånn type lag, sa Jonsson i Eurosports Deadline Day-sending.
Han tror at det vil ta litt tid før Denic vil komme inn i rollen sin i RBK-laget.
– Nå skal han være spillførende på Rosenborg og styre spillet fra sin sentrale midtbane. Det tror jeg kan ta litt tid og jeg tror at han trenger å avklimatiseres. Isolert sett så er han også en god spiller, men jeg hadde trodd og forventet at kanskje Rosenborg skulle slå ned spikeren litt i dette vinduet, la Jonsson til.
Både Torbjørnsen og Jonsson var skuffet over hva Rosenborg fikk til i dette overgangsvinduet.
– Litt skuffende vindu når de har gått ut så hardt. Som Joachim sier; de har sagt at de har nok penger og de må ha flere spillere. Men så ender de opp med ingen vi har hørt om, sa Torbjørnsen.
– Selvfølgelig er det en skuffelse for Rosenborg, når de har gått ut så høyt, la Jonsson til.
Rosenborg ligger på en andreplass på tabellen med ett poeng opp til serieleder Brann etter 18 serierunder. Neste kamp for RBK er mot Kristiansund søndag 19. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38