• Se Lillestrøm – Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag 21. oktober kl. 18.00!
– Når man trodde det ikke kunne bli dårligere, så blir det faktisk det. Nå er vi så dårlig for tiden at folk ikke gidder å komme hit for å se kamp engang, sa Pål André Helland til Eurosport etter søndagens oppgjør mot Sandefjord.
Kampen avsluttet en fryktelig sportslig uke for trønderne, som etter tapet for erkerival Molde og et B-preget RB Leipzig hadde mye å bevise mot tabelljumboen.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Her er det helt åpenbart at det ligger et eller annet. Her er ikke alt som det skal være. Det er ikke en serieleder i full harmoni. Det nekter jeg å tro, sier Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth i denne ukens Eliteserie-podcast.
– Frem til den siste uka har de hatt gode resultater under Rini Coolen. De har inntatt tabelltopp, tatt seg til gruppespillet i Europa League og kommet seg videre i cupen, legger Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre til.
Men selv om det inntil nylig har sett bra ut under Coolen, er Myhre spent på hva som vil skje om motgangen nå fortsetter.
– Vi husker jo den oppstanden det var, særlig blant spillerne, da Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fikk sparken. Det var et opprør og en tydeliggjøring som jeg ikke kan huske å ha sett noe annet sted. At spillerne nærmest er villige til å gå ut i streik for å gjeninnsatt sparkede trenere, har jeg aldri hørt om før.
– Hvis det nye regimet da begynner å møte litt motstand, er det veldig lett å se tilbake på det de hadde, legger han til.
Etter Sandefjord-kampen leverte André Hansen en tordentale i garderoben. Den ellers så sindige RBK-keeperen mente det var på tide at noen tok tak.
Gauseth tror Hansens reaksjon vil slå positivt ut, men er samtidig langt fra overbevist om at ting vil gå tilbake til normalen etter landslagspausen.
– Jeg lurer litt på hvordan avstanden mellom ledelsen og spillergruppen, som var ganske stor da Ingebrigtsen og Hoftun fikk sparken, er nå. For nå får de testet den igjen. Nå er forelskelsen og hysteriet etter Coolen-ansettelsen over.
– Jeg klarer ikke se for meg alt er rosenrødt der nå. Det tror jeg ikke på, avslutter Gauseth.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23