Sandefjord - Ranheim 1-2
– Det var ufattelig deilig, sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Trønderne reiste seg på imponerende vis etter stjernesmellen mot Tromsø søndag. Tre knallsterke poeng ble det på Ranheim borte mot Sandefjord onsdag, og Maalen fikk svarene han ønsket seg etter braktapet i nord.
– Vi ser at vi fortsatt har sprut, selvtillit og trøkk i spilelt vårt, og troen på at vi kan ta hjem jevne kamper. Uten at vi får til det fantastiske offensive spillet langs bakken hele tiden. Det er slik man vinner på bortebane på en vanskelig bane, sier Maalen til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Her er Ranheims snuoperasjon et faktum

– Vi mørnet de

Det ble en skikkelig mental prøvelse for trønderne. For etter å ha havnet under i før pause da forsvaret sov og lot Mohamed Ofkir skyte ballen upresset i mål, startet Christian Eggen Rismark snuoperasjonen for nykomlingene tolv minutter før slutt. På corner steg han til værs og stanget ballen i mål.
Ranheim skapte mer og mer utover i omgangen, og ble mer farlig da Andreas Helmersen og Michael Karlsen spilte sammen på topp. I kampens siste minutt slo trønderne igjen til på dødball. RBK-utlånte Andreas Helmersen ble servert foran mål og var nådeløs da han klinket ballen i mål. Utagbart for keeper og tre enormt viktige poeng for laget som er spådd en tøff tilværelse.
– Det var en tung kamp og vi skjønte på forhånd at vi måtte være voksen og spille på våre premisser. Vi gjorde en god jobb med å mørne de, sier matchvinneren til Eurosport.
  • Se Ranheim - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Saken fortsetter under videoen:

Enorm Tønne-miss

– Maalen har sagt at vi ikke får se Helmersen og Karlsen på topp sammen. Så gjør dere akkurat det. Hvordan synes du det fungerte?
– Vi fikk tre poeng. Det gikk ganske bra. Det er godt, gliser Helmersen.
Med tre poeng i boks sender kanskje Erik Tønne en liten takk til lagkompisene. For i det 61. minutt ble Tønne som ble spilt alene med keeper, men satte ballen utenfor på åpent mål fra spiss vinkel.
– Det ser ikke helt ut som at Sandefjord-spillerne er oppmerksom på at han kommer bak dem. Han skjærer inn, snapper ballen og runder keeper, men vinkelen er veldig skrå. Det blir vanskelig og han setter den like utenfor målet, sa kommentator Anne Sturød.
  • Se Ranheim - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 KLOKKEN 11:51