• Se Vålerenga – Rosenborg på Eurosport Player og TVNorge søndag 16. august kl. 20.00!
Alexander Søderlund har rukket å bli 31 år, men sier til Haugesunds Avis at han håper å ha fire-fem år igjen på toppnivå.
Rosenborgs toppscorer i Eliteserien nyter for øyeblikket tilværelsen på toppen av tabellen, men haugalendingen har også en annen, og for mange kanskje ukjent, karriere – som investor.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
For to år siden opprettet Søderlund sitt eget aksjeselskap, Søder AS, og har siden den gang kjøpt seg inn i både et treningssenter og en klesbutikk i hjembyen Haugesund.
Nå har RBK-profilen også slått seg løs i Trondheim, hvor han har blitt medeier i et såkalt floatingsenter.
– Jeg er bekymret for folk. Folk må bli flinkere til å slappe av. Jeg tror det kommer til å bli viktigere å få et pusterom i hverdagen, sier Søderlund til Haugesunds Avis.
Floating går ut på å flyte i høykonsentrert saltvann uten noen form for ytre stimuli. 31-åringen innrømmer selv å ha slitt med stress i karrieren, og håper å kunne hjelpe andre med å unngå det samme.
Søderlund sier også at han har enda flere prosjekter på gang.
– Det er klart at man ønsker å tjene på investeringene, og at det blir en ekstra inntekt i tillegg til jobben min i framtiden. Jeg er ikke redd for å gi gass. Jeg gjør det også for å tilegne meg kunnskap til livet etter fotballen. Kanskje jeg får bruk for det, og kan kombinere de forskjellige investeringene med hverandre etter hvert.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09