• Se Molde – Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag fra kl. 19.30!
Rosenborg tok et langt steg mot et nytt seriemesterskap etter å ha slått Sarpsborg 08 3-1 søndag, samtidig som Brann overraskende avga poeng mot tabelljumbo Sandefjord.
Men det så lenge mørkt ut for trønderne. Gjestene ledet frem til det gjenstod 25 minutter, men da våknet vertene skikkelig. Jonathan Levi, Alexander Søderlund og Yann-Erik de Lanlay sørget for at 0-1 ble snudd til 3-1.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38

Tok selv kontakt for å hylle supporterne

En stor del av æren for snuoperasjonen skal supporterne ha, ifølge RBK-trener Rini Coolen.
– Da vi trøblet som mest fortsatte supporterne å støtte oss. Og det er jeg helt sikker på hjalp oss til å snu kampen, sier Coolen til RBK.no.
Dagen derpå tok nemlig nederlenderen selv kontakt med klubbens hjemmesider for å få ut en sak til ære for klubbens mest trofaste.
– Jeg tenkte på det da jeg kom hjem etter kampen i går. Mange vil si det er en selvfølge at supporterne støtter laget uansett, men det skal man ikke ta for gitt. Og jeg vet at supporterne til Rosenborg har vært bra i lang tid, men jeg følte for å påpeke det litt ekstra denne gangen.

Kjernen-lederen positiv til eventuell Coolen-ansettelse

Supporterleder og talsmann for Kjernen, Espen Viken, er glad for å se at Coolen følger i sine forgjengeres fotspor.
– Vi har jo en veldig god tradisjon i Rosenborg for et godt samarbeid rundt kamper. Vi er kanskje ikke enige om alt, men akkurat der er vi på bølgelengde. Vi er veldig glade for at RBK setter pris på det. At Rini kommer inn i en god tradisjon som RBK-trenere har hatt en stund nå, synes vi er veldig bra, sier Viken til Eurosport.no.
– Hvordan er Coolen likt blant supporterne? Er han en kandidat til hovedtrener-jobben som dere vil stå bak?
– Noen liker ham veldig godt, mens andre synes nok han er for lite skolert og har for lite erfaring. Blant den generelle RBK-supporter er meningene veldig delte. Spør du Kjernen-styret, så er han en mann vi ville vært positive til å fått inn på permanent basis.
– Hvordan ser du på gullkampen nå? Er mye gjort etter resultatene i helgen?
– Gullkampen er ikke ferdig, det er lenge igjen. Men jeg liker at vi vinner kamper på dårlige dager. Resultatene mot Vålerenga og Sarpsborg 08 er nok bedre enn det prestasjonene skulle tilsi. Det er ofte et kjennetegn hos et topplag.
– Dere har dobbelt så mange kamper som Brann fra nå og frem til sesongslutt. Tror du det kan bli avgjørende med tanke på gullkampen?
– Alle gode fotballag bør klare å spille to kamper i uka. Det finnes mange snubletråder, men vi har ikke sett noe som kan minne om at det vil bli et problem. Gjør klubben de riktige tingene og fortsetter med den gode prosessen, så er sjansene veldig store for suksess.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10