• Se Rosenborg - Ranheim lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Ranheim har vært en sensasjon i Eliteserien. Nå skal bydelslaget ut i byderby mot storebror Rosenborg. Det betyr publikumsfest på Lerkendal i serien lørdag.
– Det blir en spesiell kamp. Vi pleier jo å møte dem (Ranheim) om vinteren i Abrahallen. Nå blir det på Lerkendal, og mest sannsynlig et fullsatt Lerkendal, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til NTB.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Ranheim lå lenge foran seiersvante Rosenborg på tabellen, men sist helg byttet lagene rekkefølge. Rosenborg spratt opp til annenplass etter borteseieren mot Strømsgodset, mens Ranheims 2–2 mot Vålerenga ikke var nok til å beholde status som Trondheims best plasserte fotballag.
– Det blir en fantastisk ramme, men det handler bare om tre poeng der også, påpeker Ingebrigtsen.
Saken fortsetter under videoen:
Han gleder seg over Ranheims opptur i klubbens første sesong på øverste nivå siden 1950-tallet.
– Det er gutter hvor en 15-16 av dem har vært i Rosenborg-akademiet. Det er en gjeng som trener knallhardt og som har vært meget underbetalt. Jeg unner dem alt godt, sier Ingebrigtsen før trønderduellen.
– Men jeg håper ikke de slår oss, vet du. De kan vinne alle andre kamper enn mot oss. Jeg koser meg med Ranheims gode prestasjoner, sier Ingebrigtsen.
Brann leder Eliteserien med sine 19 poeng. Rosenborg følger fem poeng bak. Seier mot Ranheim vil sette press på Brann, som søndag får besøk av Tromsø. Ranheim ligger på femteplass med 13 poeng. Hele 4 av 7 kamper er vunnet i comebacket på øverste nivå.
  • Se Rosenborg - Ranheim lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51