• Se Rosenborg - Ranheim lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Ranheim har vært en sensasjon i Eliteserien. Nå skal bydelslaget ut i byderby mot storebror Rosenborg. Det betyr publikumsfest på Lerkendal i serien lørdag.
– Det blir en spesiell kamp. Vi pleier jo å møte dem (Ranheim) om vinteren i Abrahallen. Nå blir det på Lerkendal, og mest sannsynlig et fullsatt Lerkendal, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til NTB.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Ranheim lå lenge foran seiersvante Rosenborg på tabellen, men sist helg byttet lagene rekkefølge. Rosenborg spratt opp til annenplass etter borteseieren mot Strømsgodset, mens Ranheims 2–2 mot Vålerenga ikke var nok til å beholde status som Trondheims best plasserte fotballag.
– Det blir en fantastisk ramme, men det handler bare om tre poeng der også, påpeker Ingebrigtsen.
Saken fortsetter under videoen:
Han gleder seg over Ranheims opptur i klubbens første sesong på øverste nivå siden 1950-tallet.
– Det er gutter hvor en 15-16 av dem har vært i Rosenborg-akademiet. Det er en gjeng som trener knallhardt og som har vært meget underbetalt. Jeg unner dem alt godt, sier Ingebrigtsen før trønderduellen.
– Men jeg håper ikke de slår oss, vet du. De kan vinne alle andre kamper enn mot oss. Jeg koser meg med Ranheims gode prestasjoner, sier Ingebrigtsen.
Brann leder Eliteserien med sine 19 poeng. Rosenborg følger fem poeng bak. Seier mot Ranheim vil sette press på Brann, som søndag får besøk av Tromsø. Ranheim ligger på femteplass med 13 poeng. Hele 4 av 7 kamper er vunnet i comebacket på øverste nivå.
  • Se Rosenborg - Ranheim lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53