• Eliteserie-kvalik: Se Stabæk–Aalesund på Eurosport Player og Eurosport Player onsdag kl. 18!
Rosenborgs trenerjakt fortsetter med uforminsket styrke.
Styreleder Ivar Koteng har nærmest lovet å ha en permanent hovedtrener på plass innen jul.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
En av dem som har blitt koblet til jobben er danske Kasper Hjulmand. Adressa kunne i november melde at 46-åringen var en av tre aktuelle kandidater,
Hjulmand er for tiden trener i Nordsjælland. Danskens kontrakt med klubben går ut til sommeren, og foreløpig er ikke partene blitt enige om en kontraktsforlengelse.
På lik linje med Koteng, ønsker også Nordsjællands sportssjef Carsten V. Jensen en avklaring innen kort tid.
– Vi ønsker en avklaring fortsest mulig, og gjerne innen nyttår. Det er det som er målet vårt, sier Jensen til Eurosport Danmark.
– Når det er sagt kommer det også noen viktige kamper vi må konsentrere oss om. Når vi har kommet gjennom dem, så tror jeg prosessen akselererer, sier han.

Legger ballen i Hjulmands hender

Hjulmand har nytt stor sukess som hovedtrener for den danske Superliga-klubben, og er ansett som et svært stort trenertalent.
Jensen er klar på at de ønsker å forlenge avtalen med sin ettertraktede trener.
– Vi håper å få på plass en avtale, men han skal også finne ut om han fortsatt ønsker å være i Nordsjælland. Vi vil gjerne beholde ham her, og han har stor kjærlighet for klubben, men han skal bestemme seg selv om han vil ta en periode til, sier han.
Eurosports danske fotballekspert, Lars Jacobsen, har tidligere uttalt seg svært positivt om Hjulmands kandidatur.
– Det er ingen tvil om at han er et av de største talentene på den danske trenersiden. Han har skapt fantastiske resultater, dro til utlandet, for så å komme tilbake. Han har dessuten oppnådd suksess gjennom bruk av talenter og unge spillere. Han har bygget opp og solgt spillere videre med bravur, sa Jacobsen til november.

– Han er ikke alene her

Sportssjef Carsten V. Jensen er klar på at Hjulmand har vært en viktig person for klubben, men at han samtidig har hatt et solid apparat rundt seg.
– Strategiene og planene ble lagt i ledelsen og styret, så det er ikke Kaspers strategi alene at vi for eksempel slipper akademispillere til. Men han tok denne oppgaven da han signerte for Nordsjælland, og er selvfølgelig en nøkkelfigur i gjennomføringen av planene, sier han.
På spørsmål om klubben er villig til å strekke seg langt for å beholde Hjulmand, svarer Jensen følgende:
– Jeg vil si vi er villige til å strekke oss langt for å behoilde ham, og det ser man allerede på avtalen hans at vi har gjort. Men Nordskjælland er verken FC København eller noen andre storklubber, så vi har de mulighetene vi har. Men Kasper betyr mye og jeg synes vi viser ham det, sier han.
  • Eliteserie-kvalik: Se Stabæk–Aalesund på Eurosport Player og Eurosport Player onsdag kl. 18!
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12