– Fortsetter han slik som dette, kommer det norske publikummet til å få vite hvem han er, sier Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth.
Issam Jebali leverte en solid debut for Rosenborg mot Kristiansund. Tuniseren som kom fra Elfsborg i sommer var involvert i begge målene da trønderne tok tre poeng søndag kveld.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
I GÅR PÅ 18:00
Fra rollen på venstrekanten skapte han muligheten som sørget for at Anders Konradsen kunne sender RBK i ledelsen. 2-0 fikset han på samme måte, men valgte selv å skyte ballen i mål. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth mener likte det han så av kantspilleren når han vendte innover.
– Da er det sting og pur klasse i det han driver på med. Når han driver innover har han et overblikk og pasningsfot. Foran 1-0-scoringen flyter han forbi og legger ballen ut til Konradsen som får avsluttet og er også involvert i situasjonen med McDermott, som ledet til scoring, sier Gauseth.
– Når han går innover er han ekstremt kraftfull. Foran 2-0 gikk han innover igjen og kampen ble avgjort. Se denne scoringen hans. Det er akkurat derfor Rosenborg kjøpte ham, og han leverer på første forsøk. Dette var et ekstremt spennende bekjentskap for Rosenborg og Eliteserien.
Se hele analysen. Saken fortsetter under videoen:
Nå håper Gauseth at spilleren selv fortsetter i samme spor med å utfodre innover, og ikke utover.
– Det er litt utfordrende for ham å gå utover. I første omgang skal han utfordre Sørmo. Det er han ikke så god til, rett og slett. Da er det enklere å ta ham ut.
Hovedpersonen selv var strålende fornøyd etter scoringen og tre poeng i debuten.
– Det var fantastisk at jeg scoret i dag, og at vi vinner igjen, sa Issam Jebali til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38