Saken oppdateres.
Kristiansund-Rosenborg: 0-2 (0-0)
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
I første omgang på Kristiansund Stadion lignet ikke Rosenborg et lag som jakter seriegull, med Rini Coolen må ha sagt noe riktig i pausen. To mål i løpet av syv minutter sikret tre poeng til Trondheims store sønner.
– Det var fantastisk at jeg scoret i dag, og at vi vinner igjen, sa Issam Jebali til Eurosport etter kampen.
Les også: Dette er Branns nye radarpar: – Har hørt han er gal

KBK-dominans

Siden forrige serierunde hadde hjemmelagets profil og målscorer, Daouda Bamba, byttet til Brann-trøye, og som erstatter kom Flamur Kastrati inn.
Kristiansund dominerte de første 45, og nysigneringen var nær en drømmedebut etter 14 minutter spilt, men ballen gikk centimetere over RBK-buret.
Det var ikke mye som gikk gjestenes vei i første omgang. Rundt en halvtime var spilt da Pål André Helland misbrukte en stor mulighet. Alt han skulle gjøre var å banke ballen bak keeper, men han klarte ikke å stokke bena. Nærmere scoring kom ikke laget i omgangen.
Hjemmelaget presset gjestene, og kom til flere muligheter uten å få telling i form av scoring. Midtstopper Oliver Stangs stod for omgangens største mulighet for Kristiansund.

Drømmedebut

Rini Coolen må ha sagt noe som fikk RBK-spillerne i riktig modus. Det var et langt mer aggresiv lag i andre omgang.
20 minutter var spilt da innbytter Anders Konradsen snudde kampen. Med ledelsen i lommen tok RBK over styringen på spillet.
Issam Jebali signerte for RBK i sommer, og fikk i søndagens oppgjør sin drømmedebut for trønderne. 26-åringen satt ballen lekkert i høyre hjørne. 2-0 til RBK, som ble kampens endelige resultat.
Se alle oppgjørene i Eliteserien med Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Se høydepunktene fra kampen:

Se høydepunktene: Jebali med drømmedebut mot Kristiansund

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38