Populære sporter
All sport
Vis alt

Ranheim-profil forlenget kontrakten

Stian Thelen

Oppdatert 29/12/2018 klokken 19:59 GMT+1

Øyvind Storflor tar en ny sesong i Ranheim-drakten.

Storflor

Foto: Scanpix

Ranheim-veteran Øyvind Storflor har forlenget kontrakten og tar en ny sesong i Eliteserien. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside lørdag kveld.
Vingen kom til klubben foran 2017-sesongen og var med på opprykket til Eliteserien. Planen hans var egentlig å avslutte etter 2017-sesongen, men da valgte han å bli med opp.
Nå frister det med mer spill på det øverste nivået i norsk fotball. Mot Vålerenga i siste serierunde passerte han hele 400 kamper på toppnivå.
– Jeg føler meg heldig som fortsatt har en skadefri kropp og som får holde på med det som er det artigste, nemlig å spille fotball. Samtidig står vi foran en fin utfordring neste år, noe som trigger meg. Forhåpentligvis vil klubben også dra nytte av min erfaring da vi har en relativ ung tropp. Jeg ser virkelig fram mot en spennende sesong med Ranheim, sier Storflor selv til Ranheims hjemmeside.
Sportslig leder Ivar A. Sandvik i klubben påpeker viktigheten av å ha med Storflor videre, spesielt etter at flere spillere som Kristoffer Løkberg og Aslak Fonn Witry har forlatt klubben.
– Vi er veldig fornøyd med å ha Øyvind med oss ett år til. Mye rutine, kanskje ikke i form av alder, men i form av spilletid forsvinner og har forsvunnet ut fra Ranheim i løpet av året. Derfor var det viktig for oss å få plass Øyvind, sier Sandvik til klubbens hjemmeside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame