Ranheim - Start 2-0
Seieren betyr at serieleder Brann fortsatt er alene om å ha slått Ranheim på trøndernes hjemmebane denne sesongen. Kun fem poeng har Eliteseriens overraskelseslag gitt fra seg på eget gress så langt.
Poengene var heller ikke i fare søndag. Michael Karlsen scoret hjemmelagets andre mål og punkterte kampen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
– Jeg har blitt mobbet litt for at jeg er for dårlig på hodet til å være så lang. Det var deilig å svare litt på tiltale. Vi får håpe det nå kommer flere sånne mål, smilte han til Eurosport etter kampen.

Tilbakeslag

Spissen mener Ranheim var tilbake på sitt beste søndag. Etter 15 serierunder har klubben overgått alles forventninger.
– Det er helt ellevilt. Vi tar én kamp av gangen og må bare fortsette sånn vi gjør nå. Da er jeg trygg på at vi får en god høstsesong også, sa Karlsen.
Med seieren forsvarte Ranheim bronseplassen på tabellen, og avstanden opp til ligaleder Brann er nå ikke mer enn fem poeng.
Start har på sin side fått fart på poengfangsten under Kjetil Rekdals ledelse, men måtte tåle et tilbakeslag i Trondheim. Dermed har sørlendingene fortsatt kun Sandefjord bak seg på tabellen. Trener Kjetil Rekdal mener 2-0-målet avgjorde oppgjøret.
– Da var det kjørt, for da datt vi sammen. Det er jeg ikke fornøyd med. Vi startet kampen bra, og det må vi fortsette med. Vi må få den perioden til å bli lenger, sa han.
Saken fortsetter under videoen:

Ranheim vant mot Rekdals Start

Karlsen-treff

I en verken velspilt eller underholdende første omgang brukte Ranheim 34 minutter på å produsere den første scoringen. Eirik Valla Dønnem var våkent framme på bakerste stolpe og pirket ballen i mål etter at Start ikke maktet å klarere et innlegg.
Målet var en av ytterst få målsjanser i første omgang.
Etter pause tok oppgjøret seg betydelig opp i intensitet, og igjen var det Start-keeper Jonas Deumeland som måtte kapitulere. Et snaut kvarter ut i omgangen slo Ranheims Kristoffer Løkberg et strålende innlegg fra høyre. Inne i feltet fulgte Michael Karlsen opp med en praktfull heading til 2–0.
Start forsøkte å reise seg, men skapte fint lite for hjemmelagets mål.
Saken fortsetter under videoen:

Straffebom

I stedet kunne Ranheim ha vunnet med enda større sifre. Ti minutter før full tid fikk hjemmelaget straffespark da Kai Erik Steen oppdaget at gjestenes Kristján Flóki Finnbogason holdt en Ranheim-spiller i drakta.
Michael Karlsen skjøt midt på mål fra krittmerket og misbrukte muligheten til å sette inn sin andre scoring for dagen.
Dermed ebbet kampen i Trondheim ut uten flere mål.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26