Sarpsborg 08–Ranheim 4–1:
Ranheim har forbløffet og sjarmert stort sett hele vårsesongen i Eliteserien.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Mads Reginiussen har blitt hyllet som en av Eliteseriens beste spillere og trener Svein Maalen genierklært runde etter runde.
Men borte mot Sarpsborg 08 sa det bom stopp for Reginiussen og co.
Etter å ha blitt rundtspilt og avkledd i 45 minutter, blant annet av en Rashad Muhammed i storform, var Ranheim-kaptein Reginiussen mildt sagt oppgitt.
– Dette var fullstendig piss av oss. Det er det verste jeg har vært med på. Nå må vi faen meg opp her, raste Reginussen, før han fortsatte:
– Det er fullstendig slakt. Vi har «dritte» oss ut på bortebane før, så bestemmer vi oss for å ta litt tak i de og spille en ordentlig bortekamp. Så kommer vi ut og leverer dette her.
Med 0-3 skal det veldig mye til for at Eliteseriens tredje beste lag klarer å få med seg noe fra Østfold søndag kveld, noe Reginiussen også erkjenner.
– Vi må inn i garderoben og nullstille. Vi må opp fire, fem, seks… 100 hakk! Det er altfor dårlig!, sa han, oppgitt.
Se intervjuet med Regniniussen her (artikkelen fortsetter under):
Ranheim-trener Maalen er ikke veldig uenig med sin kaptein.
– Vi kan ikke glemme hvor skrekkelig dårlig vi har vært, for da vet vi ikke hva vi har å jobbe med. Dette er årsverste av oss. Vi har glemt det viktigste i fotball, det å flytte beina. Vi taper alle andre- og tredjeballer. All ære til Sarpsborg 08, men vi har utrolig mye å gå på, sier Maalen.
Kristoffer Zachariassen satte inn kampens første scoring allerede etter seks minutters spill med en flott avslutning. En knapp halvtime senere ville Amin Askar vise at han også kan avslutte, og banket ballen i krysset med venstrefoten etter at Ole Jørgen Halvorsen brøt et Ranheim-angrep langt inne mot gjestenes banehalvdel.
Like før pause fikk Halvorsen æren at å sette inn 3-0 på straffe etter at Muhammes ble tatt. Franskmannen hadde også målgivende på Østfold-lagets første scoring.
Se sammendrag av kampen her (artikkelen fortsetter under):

Sarpsborg 08 knuste Ranheim

Hva som ble sagt i garderoben må nesten bare Maalen og Reginiussen svare på, men det tok ikke mer enn drøye ti minutter før reduseringen var et faktum. Innbytter Simen Sandmæl ga gjestene fra fjæra håp da han headet inn 1–3.
Det hjalp imidlertid lite. Åtte minutter senere var Muhammed på færde igjen. 24-åringen parkerte hele Ranheim-forsvaret og ble meid over ende alene med Even Barli. Sisteskansen ble belønnet med gult kort, og Sarpsborg 08 med 4–1 da Halvorsen satte sin andre straffe for dagen.
Etter kampen er det en skuffet Maalen som pratet med Eurosport.
– At vi kommer ut etter pause og skjerper oss skulle bare mangle. Vi hadde bestemt oss for å nullstille. Vi visste vi ikke kom til å vinne denne kampen uansett, men vi skulle ut i andre omgang og gjøre en så god jobb som mulig og få med noen mål. Vi får en bra start på omgangen, og jeg tror den kunne blitt enda bedre for vår del om vi ikke fikk den 4–1-scoringen mot oss. Da punkterer vi litt, sier Maalen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55